Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Головко Исследование технологических и потребительских$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Головко Н. П. 
Исследование технологических и потребительских характеристик эмульсионных соусов обогащенных йодом [Електронний ресурс] / Н. П. Головко, М. Л. Серик, Т. Н. Головко, М. П. Бакиров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(11)__5
Рассмотрена возможность и целесообразность разработки оздоровительных продуктов питания, а именно соусов эмульсионного типа (СЭТ) с использованием добавки йодобелковой (ДЙБ). Приведены результаты органолептических исследований СЭТ и физико-химические показатели качества производимого продукта, содержащих в своем составе ДЙБ.
Попередній перегляд:   Завантажити - 293.516 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського