Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Дзюба Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Дзюба Н. Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин [Електронний ресурс] / Н. Дзюба // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 33–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_6 Показано можливість використання ІЧ-спектроскопії для аналізу зв'язків під час виробництва іммобілізованих форм ферментів. Розглянуто ІЧ-спектри глютину, нативної та іммобілізованої на глютині амілази. Проведено аналіз зв'язків у молекулах глютину та всіх форм іммобілізованого ферменту. Визначено функціональні зв'язки, за допомогою яких відбувається іммобілізація амілази на глютині. Доведено, що найбільшу роль в утворенні комплексу амілаза - глютин відіграють -ОН, -С = О, -NH.
|
|
|