Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Сердюк Дослідження інтенсивності процесу втрати$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Сердюк М. Є. Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко, С. В. Кюрчев // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1(10)__7 Встановлено, що основним показником хімічного складу, який має домінуючий вплив на інтенсивність втрат маси плодів сливи, є вміст сухих речовин. Серед досліджених погодних чинників найбільш істотний вплив має сума активних температур останнього місяця формування плодів. За допомогою регресійного аналізу розроблено математичні моделі для завчасного прогнозування втрат маси.
|
|
|