Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Ялпачик Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків,$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Ялпачик В. Ф. Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування [Електронний ресурс] / В. Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 2. - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_2_10 Мета роботи - розробка алгоритму розрахунку теплофізичних характеристик сільськогосподарської продукції. Надано співставлення розрахункових і знайдених в літературі експериментальних даних з питомої ефективної теплоємності, похибка не перевищує 8 - 10 % у всьому інтервалі температур.
|
|
|