Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж101852/2020$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

 
Інновації та технології в сфері послуг та харчування
: наук. журн..- Черкаси
Innovatsiyi ta tekhnolohiyi v sferi posluh i kharchuvannya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Чепурда Г. М. Слово головного редактора. - C. 5.
  4. Chepurda H. М., Chepurda L. М. Tourism and intercultural communication: innovative aspect. - C. 6-12.
  5. Бєляєва С. С., Шестель О. Г. Сучасні тенденції нормативно-правового регулювання якості організації та надання послуг у сфері туризму. - C. 13-19.
  6. Корнілова Н. В., Данилюк А. М. Сучасні тенденції розвитку туризму в Україні. - C. 20-31.
  7. Нагурна Н. А., Осипенкова І. І., Чепурна О. Л. Хеморецепція у світі пива. - C. 32-39.
  8. Старинець О. А., Литвин Т. П. Agile-методологія в управлінні трудовими ресурсами індустрії гостинності. - C. 40-47.
  9. Тихоненко Ю. М., Івашина Л. Л. Франчайзинг як сучасний каталізатор розвитку ринку туристичних послуг. - C. 48-56.
  10. Фрей Л. В. Інновації в плануванні продажу туристичного продукту та окремих послуг. - C. 57-64.
  11. Шестель О. Г., Бєляєва С. С. Перспективи розвитку внутрішнього етнічного туризму в Україні. - C. 65-72.
  12. Ярославська Л. П., Загородній В. В. Проблеми здорового харчування молоді. - C. 73-81.
  13. Куракін О. Б., Бишовець Л. Г. Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного. - C. 82-89.
  14. Автори випуску. - C. 90-91.
2020
№ 1

 
Інновації та технології в сфері послуг та харчування
: наук. журн..- Черкаси
Innovatsiyi ta tekhnolohiyi v sferi posluh i kharchuvannya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Чепурда Г. М., Івашина Л. Л. Проблеми розвитку готельного господарства у місті Черкаси під час пандемії. - C. 5-12.
  4. Hladkyi О. V. Fundamentals of the quality management system of outgoing tour operating in "interaviaservis" tourism company. - C. 13-22.
  5. Коніщева Н. Й., Ткачова С. С. Шляхи сталого розвитку туризму на територіях національних природних парків. - C. 23-34.
  6. Сидоренко І. О. Моделювання процесу управління конкурентоспроможністю у сфері міжнародного і вітчизняного туризму України. - C. 35-46.
  7. Бєляєва С. С., Герман І. В. Нормативно-правове забезпечення організації діяльності готельного господарства в сучасних умовах. - C. 47-57.
  8. Старинець О. А., Гаращенко Д. В. Технології формування комунікативних компетенцій фахівців у сфері готельно-ресторанної справи. - C. 58-66.
  9. Фрей Л. В., Гаращенко Д. В. Сучасні тенденції та новітні тренди в туризмі після COVID-19. - C. 67-74.
  10. Шестель О. Г., Литвин Т. П. Перспективи розвитку культурно-пізнавального туризму на Черкащині. - C. 75-81.
  11. Куракін О. Б., Бишовець Л. Г., Крижанівський А. І. Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. - C. 82-89.
  12. Медвєдєв Г. В. Перспективи категоризації готельних господарств та уніфікація систем оцінювання. - C. 90-98.
  13. Автори випуску. - C. 99.
2020
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського