Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж101852/2020$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| Інновації та технології в сфері послуг та харчування : наук. журн..- Черкаси Innovatsiyi ta tekhnolohiyi v sferi posluh i kharchuvannya- Титул.
- Зміст.
- Чепурда Г. М. Слово головного редактора. - C. 5.
- Chepurda H. М., Chepurda L. М. Tourism and intercultural communication: innovative aspect. - C. 6-12.
- Бєляєва С. С., Шестель О. Г. Сучасні тенденції нормативно-правового регулювання якості організації та надання послуг у сфері туризму. - C. 13-19.
- Корнілова Н. В., Данилюк А. М. Сучасні тенденції розвитку туризму в Україні. - C. 20-31.
- Нагурна Н. А., Осипенкова І. І., Чепурна О. Л. Хеморецепція у світі пива. - C. 32-39.
- Старинець О. А., Литвин Т. П. Agile-методологія в управлінні трудовими ресурсами індустрії гостинності. - C. 40-47.
- Тихоненко Ю. М., Івашина Л. Л. Франчайзинг як сучасний каталізатор розвитку ринку туристичних послуг. - C. 48-56.
- Фрей Л. В. Інновації в плануванні продажу туристичного продукту та окремих послуг. - C. 57-64.
- Шестель О. Г., Бєляєва С. С. Перспективи розвитку внутрішнього етнічного туризму в Україні. - C. 65-72.
- Ярославська Л. П., Загородній В. В. Проблеми здорового харчування молоді. - C. 73-81.
- Куракін О. Б., Бишовець Л. Г. Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного. - C. 82-89.
- Автори випуску. - C. 90-91.
| 2020 | | № 1
|
|
|
|
|