Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2011$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
- Інформація про Міжнародну науково-практичну конференцію "Товарознавство і торговельне підприємництво: дослідження інновації освіта". - C. 5-6.
Ринкові дослідження
- Лігоненко Л., Красневич Г. Інноваційний вектор розвитку торгівлі в Україні. - C. 7-14.
- Голошубова Н. Розвиток торговельних мереж в Україні. - C. 15-24.
- Филюк Г., Шевчук О. Тенденції розвитку споживчого ринку України. - C. 24-36.
- Григоренко Т. Класифікація франчайзингових мереж. - C. 36-43.
- Терещенко С., Галько С. Управління ризиками під час митного контролю товарів. - C. 43-49.
- П’ятницька Г. Просування товарів і торговельних послуг засобами інтернет-реклами. - C. 49-59.
- Зубко О. Методичні підходи до визначення рівнів технологічної місткості українського експорту. - C. 59-67.
- Лазебна І. Ринок кондитерських виробів України. - C. 67-76.
- Черняк Л., Пірковіч К. Тенденції розвитку ринку взуття в Україні. - C. 77-82.
- Наконечна А. Виробництво та реалізація меблів в Україні. - C. 82-90.
Методологічні аспекти класифікації товарів
- Глушкова Т. Класифікація паперу для друку. - C. 91-98.
- Караваєв Т., Свідерський В. Удосконалення класифікації лакофарбових матеріалів і покриттів. - C. 98-102.
- Сім’ячко О., Марчук Н. Класифікація товарів для облаштування та декорування присадибної території. - C. 103-110.
- Андрієвська Л. Класифікаційні ознаки паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення. - C. 110-114.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Кравченко М., Криворучко М., Антоненко А. Технологія кулінарних виробів із прісного тіста підвищеної харчової цінності. - C. 115-120.
Дослідження якості харчових продуктів
- Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні. - C. 121-127.
- Дорохович В., Соловйова О. Оцінка якості цукру та цукрозамінників. - C. 127-131.
- Дубініна А., Летута Т., Томашевська Р. Порівняльна оцінка якості господарсько-ботанічних сортів гарбуза. - C. 132-139.
Формування харчових раціонів населення
- Єгоров Б., Мардар М. Стан харчування населення України. - C. 140-147.
- Корзун В., Собко А. Нормування фізіологічних потреб дітей дошкільного віку в макронутрієнтах. - C. 147-151.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Осика В., Мостика К. Удосконалення паперових пакувальних матеріалів для харчових продуктів. - C. 152-158.
- Пасальський Б., Родж’єрс М., Жмудь Б. Використання присадок на базі іонізованих рослинних олій в мастилах і паливі. - C. 158-169.
- Щербініна І. Номенклатура показників якості корсетних виробів. - C. 170-175.
Проблеми безпечності товарів
- Белінська С., Орлова Н., Мотузка Ю. Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів. - C. 176-182.
- Лихолат О., Вишнікіна О. Контроль залишкових гормональних препаратів у харчових продуктах. - C. 183-191.
- Відомості про авторів. - C. 192-193.
- Резюме. - C. 194-203.
| 2011 | | № 1
|
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Ринкові дослідження
- Мережко Н., Домніченко Р. Ринок лакофарбових матеріалів в Україні. - C. 5-12.
- Пірковіч К. Тенденції ринку ювелірних товарів у Республіці Сербія. - C. 13-18.
- Караваєв Т., Свідерський В. Перспективи ринку карбонатних наповнювачів в Україні. - C. 18-26.
- Карпук А. Розвиток зовнішньої торгівлі України деревинною продукцією. - C. 26-36.
- Коток М. Аутсорсинг логістичних функцій торговельних підприємств. - C. 36-45.
- Пічкур Т., Бандуренко Г., Засєкін Д. Стан українського ринку м’яса і м’ясопродуктів. - C. 46-53.
- Маєвська Т. Перспективи розвитку ринку рибних товарів в Україні. - C. 53-61.
- Нестеренко Н. Виробництво і споживання культивованих грибів в Україні. - C. 61-68.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Іванова В. Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів. - C. 69-74.
- Чепель Н. Удосконалення технології бальзамів антиоксидантного та протимікробного спрямування. - C. 74-82.
- Черевко О., Одарченко А., Карбівнича Т. Термічно оборотний процес розморожування напівфабрикатів. - C. 82-89.
- Перцевий М., Кузнецова Т., Савгіра Ю. Мінеральний склад продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. - C. 89-94.
Методологічні аспекти оцінювання якості товарів
- Шаповал С., Романенко Р., Форостяна Н. Визначення каламутності дисперсних систем лазерним випромінюванням. - C. 95-104.
- Індутна Т. Дослідження рентгенофлуоресцентним методом природи перлів. - C. 105-108.
- Вітаємо ювілярів. - C. 109-111.
Дослідження якості харчових продуктів
- Притульська Н., Хробатенко О., Бондаренко Є. До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів. - C. 112-121.
- Голуб Б., Даниленко С. Динаміка біфідофлори в синбіотичних молочних напоях при зберіганні. - C. 121-126.
- Рудавська Г., Жукевич О. Споживні властивості сметанно-рослинних соусів. - C. 126-134.
- Колтунов В., Булах М. Різноякісність плодів гарбуза. - C. 135-143.
- Орлова Н., Белінська С., Камєнєва Н. Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів. - C. 144-149.
- Коваль О., Фролова Н., Силка І. Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини. - C. 149-155.
Формування харчових раціонів населення
- Собко А. Раціони харчування туристських груп школярів 11–14 років. - C. 156-162.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Осика В., Мостика К. Моделювання фізико-механічних показників паперових пакувальних матеріалів. - C. 163-169.
- Щербініна І. Проблеми класифікації корсетних виробів. - C. 169-173.
- Аннєнкова Н. Удосконалення рецептури бальзамів-ополіскувачів для волосся. - C. 173-180.
- Шлапак О., Хохлова І. Зносостійкість панчішно-шкарпеткових виробів із луб’яних волокон. - C. 181-185.
- Михайлов С., Михайлов В. Оцінка вибілювальної здатності мийних засобів для дитячого одягу. - C. 185-192.
- Відомості про авторів. - C. 193-194.
| 2011 | | № 2 (12)
|
|