Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2022/11/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian food journal .- Kyiv Ukrainian Food Journal- Title.
- Contents.
Food Technology
- Lukinac J., Komlenic D. K., Colic M. L., Nakov G., Jukic M. Modelling the browning of bakery products during baking: a review. - C. 217-234.
- Capcanari T., Chirsanova A., Covaliov E., Radu O., Siminiuc R. Pastry sauce with carob (Ceratonia siliqua) powder. - C. 235-246.
- Skuibida V., Onopriichuk O., Tymchuk A., Soloviov N., Grek O. Quality indicators of multicomponent dairy-vegetable concentrates. - C. 247-258.
- Jgenti M., Turmanidze T., Khorava I. Comparison of characteristics of sweet cherry varieties grown in Georgia and their changes during the storage. - C. 259-268.
- Falendysh N., Belinska K., Bobe I., Adamczyk G. Influence of the amino acid and fractional composition of dry milk of mammals on the digestibility of dry milk mixtures. - C. 269-279.
Food Сhemistry
- Saleba L., Saribekova D., Kunyk O., Lazzara G. Influence of chemical structure of alcohols on extraction and stability of anthocyanins. - C. 280-290.
Biotechnology, Microbiology
- Pirog T., Ivanov M. Destruction of biofilms by surfactants synthesized by Acinetobacter calcoaceticus IMV B-7241 in the presence of competitive microorganisms. - C. 291-301.
- Stabnikov V., Stabnikov D., Udymovych V. Increase the ecological safety of the soil biogrouting using plant urease. - C. 302-314.
Economics and Management
- Juhasz T., Huszka P., Karacsony P. Impact of the crisis caused by the coronavirus on Hungarian consumer behavior related to food purchases. - C. 315-330.
- Science and Education News. - C. 331.
- Abstracts. - C. 332-340.
- Instructions for authors. - C. 341-350.
- Editorial page.
| 2022 | Vol. 11 | Issue 2
|
|
|
|