Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (36)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (40)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>K=ЇЖА<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Боровський В. 
Соя — їжа, ліки, корми [Електронний ресурс] / В. Боровський // Вісник Національної академії наук України. - 2001. - № 3. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vnanu_2001_3_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 144.252 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мудрик М. Р. 
Традиційна їжа: концепція, біологічно активні компоненти, їх потенційний вплив на здоров’я людини [Електронний ресурс] / М. Р. Мудрик, Т. М. Сакалош, Л. М. Бугина, А. М. Паук, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2009. - Вип. 37. - С. 113-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2009_37_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 568.089 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Шебанова В. І. 
Харчова поведінка людини, їжа, тілесність як феномени повсякденної реальності (частина 1) [Електронний ресурс] / В. І. Шебанова // Проблеми сучасної психології. - 2014. - Вип. 23. - С. 720-731. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pspl_2014_23_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 95.535 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Шебанова В. І. 
Харчова поведінка людини, їжа, тілесність як феномени повсякденної реальності (частина 2) [Електронний ресурс] / В. І. Шебанова // Проблеми сучасної психології. - 2014. - Вип. 24. - С. 717-730. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pspl_2014_24_61
Попередній перегляд:   Завантажити - 88.962 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Сироїд Д. 
Їжа святих (на матеріалі давньої агіографії) [Електронний ресурс] / Д. Сироїд // Парадигма. - 2013. - Вип. 7. - С. 121-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/paradig_2013_7_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 163.013 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Любарець Н. 
Зустріч за столом: їжа в романах Вірджинії Вулф [Електронний ресурс] / Н. Любарець // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 282-290. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sls_2012_9_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 120.43 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Чертенко O. 
Їжа та історія у прозі Уве Тімма 1990-х рр. [Електронний ресурс] / O. Чертенко // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 458-466. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sls_2012_9_51
Попередній перегляд:   Завантажити - 118.615 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Васьків М. 
"Людина є те, що вона їсть": їжа в житті верховинця (за творчістю Івана Чендея) [Електронний ресурс] / М. Васьків // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Філологія. Соціальні комунікації. - 2012. - Вип. 28. - С. 51-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuufilol_2012_28_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 328.184 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Їжа М. М. 
Інформаційна політика України та її вплив на формування іміджу країни [Електронний ресурс] / М. М. Їжа // Політикус. - 2015. - Вип. 1. - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/polit_2015_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 136.131 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Їжа М. М. 
Інформаційні війни як загроза національної безпеки країн [Електронний ресурс] / М. М. Їжа // Політикус. - 2015. - Вип. 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/polit_2015_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 118.565 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Мойсей А. 
Святкова їжа українців Кіцманського району Чернівецької області (на матеріалі польових етнографічних досліджень) [Електронний ресурс] / А. Мойсей, Т. Сакалюк // Питання стародавньої та середньовічної історії, археології й етнології. - 2011. - Т. 2. - С. 177-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pssiae_2011_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 6.332 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Грубич К. В. 
Концепт "їжа" у формуванні ефективних соціальних комунікацій на телебаченні [Електронний ресурс] / К. В. Грубич // Психолінгвістика. - 2015. - Вип. 18(2). - С. 133-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/psling_2015_18(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 398.567 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Банах С. В. 
Тренінг "Їжа та здоров’я" (5–7 класи) [Електронний ресурс] / С. В. Банах // Освіта та розвиток обдарованої особистості. - 2016. - № 4. - С. 60-61 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otros_2016_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 442.892 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Пивоваренко О. 
Їжа у повсякденному житті козацької старшини як природня необхідність та соціальна ідентифікація [Електронний ресурс] / О. Пивоваренко // Етнічна історія народів Європи. - 2016. - Вип. 49. - С. 27–33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eine_2016_49_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.122 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Овчарук Т. Ю. 
Реалізація комунікативного підходу до викладання англійської мови в 5-9 класах під час вивчення тем "Дозвілля" та "Їжа" [Електронний ресурс] / Т. Ю. Овчарук // Таврійський вісник освіти. - 2016. - № 4. - С. 144-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvo_2016_4_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.047 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Григор’єва Т. 
Класифікаційні особливості фразеологізмів із компонентом-найменуванням "їжа" в сучасній англійській мові [Електронний ресурс] / Т. Григор’єва // Наукові записки [Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського]. Серія : Філологія (мовознавство). - 2015. - Вип. 21. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzvdpu_filol_2015_21_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 375.172 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Віват Г. І. 
"Хліб та вода – козацька їда": їжа в українських пареміях [Електронний ресурс] / Г. І. Віват // Вісник Запорізького національного університету. Філологічні науки. - 2016. - № 2. - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vznu_fi_2016_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 298.842 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Міненко М. А. 
Концептуальні підходи до реалізації європейської технологічної платформи "Їжа для життя" в Україні [Електронний ресурс] / М. А. Міненко // Економіка та держава. - 2013. - № 10. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2013_10_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.069 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Шебанова В. І. 
Методика спрямованого ретроспективного аналізу на тему "мої відносини з їжею" (МТРА-їжа) [Електронний ресурс] / В. І. Шебанова // Теоретичні і прикладні проблеми психології. - 2015. - № 3. - С. 439-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tippp_2015_3_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.035 Mb    Зміст випуску     Цитування
20.

Козирєва З. Г. 
Розвиток лексико-семантичної групи із загальним значенням "їжа" в староукраїнській мові [Електронний ресурс] / З. Г. Козирєва // Вісник Київського національного лінгвістичного університету. Серія : Філологія. - 2017. - Т. 20, № 1. - С. 79-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknlu_fil_2017_20_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 447.266 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського