Пошуковий запит: (<.>K=ЇЖА<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Боровський В. Соя — їжа, ліки, корми [Електронний ресурс] / В. Боровський // Вісник Національної академії наук України. - 2001. - № 3. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vnanu_2001_3_12
|
2. |
Мудрик М. Р. Традиційна їжа: концепція, біологічно активні компоненти, їх потенційний вплив на здоров’я людини [Електронний ресурс] / М. Р. Мудрик, Т. М. Сакалош, Л. М. Бугина, А. М. Паук, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2009. - Вип. 37. - С. 113-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2009_37_25
|
3. |
Шебанова В. І. Харчова поведінка людини, їжа, тілесність як феномени повсякденної реальності (частина 1) [Електронний ресурс] / В. І. Шебанова // Проблеми сучасної психології. - 2014. - Вип. 23. - С. 720-731. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pspl_2014_23_65
|
4. |
Шебанова В. І. Харчова поведінка людини, їжа, тілесність як феномени повсякденної реальності (частина 2) [Електронний ресурс] / В. І. Шебанова // Проблеми сучасної психології. - 2014. - Вип. 24. - С. 717-730. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pspl_2014_24_61
|
5. |
Сироїд Д. Їжа святих (на матеріалі давньої агіографії) [Електронний ресурс] / Д. Сироїд // Парадигма. - 2013. - Вип. 7. - С. 121-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/paradig_2013_7_18
|
6. |
Любарець Н. Зустріч за столом: їжа в романах Вірджинії Вулф [Електронний ресурс] / Н. Любарець // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 282-290. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sls_2012_9_32
|
7. |
Чертенко O. Їжа та історія у прозі Уве Тімма 1990-х рр. [Електронний ресурс] / O. Чертенко // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 458-466. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sls_2012_9_51
|
8. |
Васьків М. "Людина є те, що вона їсть": їжа в житті верховинця (за творчістю Івана Чендея) [Електронний ресурс] / М. Васьків // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Філологія. Соціальні комунікації. - 2012. - Вип. 28. - С. 51-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuufilol_2012_28_13
|
9. |
Їжа М. М. Інформаційна політика України та її вплив на формування іміджу країни [Електронний ресурс] / М. М. Їжа // Політикус. - 2015. - Вип. 1. - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/polit_2015_1_16
|
10. |
Їжа М. М. Інформаційні війни як загроза національної безпеки країн [Електронний ресурс] / М. М. Їжа // Політикус. - 2015. - Вип. 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/polit_2015_2_15
|
11. |
Мойсей А. Святкова їжа українців Кіцманського району Чернівецької області (на матеріалі польових етнографічних досліджень) [Електронний ресурс] / А. Мойсей, Т. Сакалюк // Питання стародавньої та середньовічної історії, археології й етнології. - 2011. - Т. 2. - С. 177-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pssiae_2011_2_19
|
12. |
Грубич К. В. Концепт "їжа" у формуванні ефективних соціальних комунікацій на телебаченні [Електронний ресурс] / К. В. Грубич // Психолінгвістика. - 2015. - Вип. 18(2). - С. 133-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/psling_2015_18(2)__14
|
13. |
Банах С. В. Тренінг "Їжа та здоров’я" (5–7 класи) [Електронний ресурс] / С. В. Банах // Освіта та розвиток обдарованої особистості. - 2016. - № 4. - С. 60-61 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otros_2016_4_13
|
14. |
Пивоваренко О. Їжа у повсякденному житті козацької старшини як природня необхідність та соціальна ідентифікація [Електронний ресурс] / О. Пивоваренко // Етнічна історія народів Європи. - 2016. - Вип. 49. - С. 27–33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eine_2016_49_6
|
15. |
Овчарук Т. Ю. Реалізація комунікативного підходу до викладання англійської мови в 5-9 класах під час вивчення тем "Дозвілля" та "Їжа" [Електронний ресурс] / Т. Ю. Овчарук // Таврійський вісник освіти. - 2016. - № 4. - С. 144-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvo_2016_4_30
|
16. |
Григор’єва Т. Класифікаційні особливості фразеологізмів із компонентом-найменуванням "їжа" в сучасній англійській мові [Електронний ресурс] / Т. Григор’єва // Наукові записки [Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського]. Серія : Філологія (мовознавство). - 2015. - Вип. 21. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzvdpu_filol_2015_21_4
|
17. |
Віват Г. І. "Хліб та вода – козацька їда": їжа в українських пареміях [Електронний ресурс] / Г. І. Віват // Вісник Запорізького національного університету. Філологічні науки. - 2016. - № 2. - С. 33-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vznu_fi_2016_2_7
|
18. |
Міненко М. А. Концептуальні підходи до реалізації європейської технологічної платформи "Їжа для життя" в Україні [Електронний ресурс] / М. А. Міненко // Економіка та держава. - 2013. - № 10. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2013_10_3
|
19. |
Шебанова В. І. Методика спрямованого ретроспективного аналізу на тему "мої відносини з їжею" (МТРА-їжа) [Електронний ресурс] / В. І. Шебанова // Теоретичні і прикладні проблеми психології. - 2015. - № 3. - С. 439-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tippp_2015_3_55
|
20. |
Козирєва З. Г. Розвиток лексико-семантичної групи із загальним значенням "їжа" в староукраїнській мові [Електронний ресурс] / З. Г. Козирєва // Вісник Київського національного лінгвістичного університету. Серія : Філологія. - 2017. - Т. 20, № 1. - С. 79-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknlu_fil_2017_20_1_11
|
| |