Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Євлаш Адаптація методу кулонометричного титрування$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Євлаш В. В. 
Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 327-334. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_54
Наведено стислий аналіз найбільш відомих методів визначення антиоксидантної активності та запропоновано спосіб адаптації методу кулонометричного титрування для визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та нових дієтичних добавок "Редгем", "Калгем", "Фітогем" як у фільтрованих, так і нефільтрованих їх водних екстрактах.
Попередній перегляд:   Завантажити - 246.225 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Євлаш В. В. 
Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, В. Г. Міхайленко, В. О. Акмен // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2011. - № 5(3). - С. 56-59 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2011_5(3)__16
Наведено стислий аналіз найбільш відомих методів визначення антиоксидантної активності та запропоновано спосіб адаптації методу кулонометричного титрування для визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та нових дієтичних добавок "Редгем", "Калгем", "Фітогем" як у фільтрованих, так і нефільтрованих їх водних екстрактах.
Попередній перегляд:   Завантажити - 168.584 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського