Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Голуб Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Голуб Б. Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_8 Розглянуто сучасні тенденції розвитку ринку про- та синбіотичних харчових продуктів. Охарактеризовано сучасні підходи до формування оздоровчих властивостей про- та синбіотичних молочних напоїв. Наведено результати клінічної апробації розроблених синбіотичних ферментованих молочних напоїв.
|
|
|