Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Гудима Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Гудима О. В. Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості на міжнародному ринку [Електронний ресурс] / О. В. Гудима, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 1. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2018_1_12 Можливість країни зайняти гідне місце в глобальній економіці залежить від можливостей її фірм утримати гідні місця на світових ринках. Тому в сучасному світі досягнення і підтримання конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх ринках є необхідною умовою підвищення національної конкурентоспроможності. Мета роботи - визначення ключових напрямів підвищення рівня конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості на міжнародному ринку. Для підвищення конкурентоспроможності підприємства необхідно звертати увагу на розробку і реалізацію зовнішньої та внутрішньої конкурентоспроможної політики підприємств. Висновки: таким чином, розвиток глобальної конкуренції викликає необхідність вироблення економічної стратегії, спрямованої на підвищення конкурентоспроможності підприємств на міжнародному ринку.
|
|
|