Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Дорохович Використання модифікованого крохмалю та$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Дорохович А. М. 
Використання модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка в технології затяжного печива спеціального призначення [Електронний ресурс] / А. М. Дорохович, М. М. Петренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_21
Описані результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо використання у технології затяжного печива зшитого крохмалю та ізоляту молочного білка. Об'єктом для збагачення виступає затяжне печиво, оскільки воно має оптимальне співвідношення білків, жирів і вуглеводів порівняно з рештою видів печива. Увага приділена вибору оптимального співвідношення нових сировинних компонентів, їх впливу на якість затяжного печива та напівфабрикатів для його виробництва (емульсія, тісто). Охарактеризовано вплив зшитого крохмалю та білкового ізоляту на процеси термообробки та зберігання затяжного печива. Доведено суттєвий вплив нової сировини на структурно-механічні показники тіста, яке набуває більш пружних властивостей за рахунок збільшення кількості зв'язаної вологи. Встановлено, що внесення крохмалю і білкового ізоляту подовжує тривалість термообробки затяжного печива. Затяжне печиво з новою сировиною має хороші органолептичні показники, високу біологічну та харчову цінність, збагачене білками і харчовими волокнами. Це функціональний продукт, що забезпечує 20 % добової потреби людини в клітковині.
Попередній перегляд:   Завантажити - 348.893 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського