Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Кишенько Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Кишенько І. І. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості м’ясної сировини та шинкових виробів [Електронний ресурс] / І. І. Кишенько, О. А. Топчій, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_15 Наведено результати експериментальних досліджень впливу багатофункціональних розсолів із вмістом сполучнотканинних білків, для шприцювання солених м'ясних продуктів та шприцювання з подальшим масуванням на структурно-механічні, фізико-хімічних та технологічні властивості готових м'ясопродуктів.
|
|
|