Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Няньковська Сучасні підходи до діагностики$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Няньковська О. С. 
Сучасні підходи до діагностики та дієтотерапії харчової алергії на білок коров’ячого молока у дітей раннього віку [Електронний ресурс] / О. С. Няньковська // Здоровье ребенка. - 2015. - № 3. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zd_2015_3_19
Зазначено, що поширеність алергічних захворювань є високою серед дітей, включаючи і дітей раннього віку. У зв'язку з цим питання своєчасної профілактики, діагностики і лікування є надзвичайно актуальними. Золотим стандартом діагностики вважається проведення провокаційної проби. Для профілактики виникнення харчової алергії у дітей із високим ризиком її виникнення і за неможливості використання грудного молока необхідно рекомендувати вживання гіпоалергенних сумішей на основі часткового гідролізу білка з комплексом олігосахаридів, що мають доведений позитивний ефект у перші 4 міс життя. Для елімінаційної дієти за алергії на білок коров'ячого молока у немовлят на штучному вигодовуванні мають застосовуватись суміші на основі значного гідролізу білка протягом 6 - 12 міс. У разі їх неефективності та у випадку тяжких форм алергії на білок коров'ячого молока рекомендовано амінокислотні суміші.
Попередній перегляд:   Завантажити - 340.304 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Няньковська О. С. 
Сучасні підходи до діагностики та дієтотерапії харчової алергії на білок коров’ячого молока у дітей раннього віку [Електронний ресурс] / О. С. Няньковська // Здоровье ребенка. - 2015. - № 62(тем. вип.). - С. 85-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zd_2015_62(tem
Зазначено, що поширеність алергічних захворювань є високою серед дітей, включаючи і дітей раннього віку. У зв'язку з цим питання своєчасної профілактики, діагностики і лікування є надзвичайно актуальними. Золотим стандартом діагностики вважається проведення провокаційної проби. Для профілактики виникнення харчової алергії у дітей із високим ризиком її виникнення і за неможливості використання грудного молока необхідно рекомендувати вживання гіпоалергенних сумішей на основі часткового гідролізу білка з комплексом олігосахаридів, що мають доведений позитивний ефект у перші 4 міс життя. Для елімінаційної дієти за алергії на білок коров'ячого молока у немовлят на штучному вигодовуванні мають застосовуватись суміші на основі значного гідролізу білка протягом 6 - 12 міс. У разі їх неефективності та у випадку тяжких форм алергії на білок коров'ячого молока рекомендовано амінокислотні суміші.
Попередній перегляд:   Завантажити - 326.173 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського