Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Савченко Дослідження особливостей споживання та$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Савченко Т. В. Дослідження особливостей споживання та виробництва хлібобулочних виробів в Україні [Електронний ресурс] / Т. В. Савченко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2014. - № 5. - С. 111-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2014_5_22 Розглянуто стан виробництва та споживання хлібобулочних виробів в Україні. Визначено основні фактори зменшення споживання хлібобулочних виробів: цінові детермінанти (відносне подорожчання хлібобулочних виробів через вищі темпи зростання цін на них у порівнянні з іншими продуктами харчування - ефект заміщення) та нецінові (скорочення населення, зростання його доходів, пропаганда здорового способу життя). Установлено необхідність державної підтримки для більшості хлібопекарських підприємств, для подальшого розвитку підприємств вкрай важлива законодавча підтримка.
|
|
|