Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2010/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Погребна Т. М., Маліновська С. В., Степанова А. В. Совершенствование структуры ассортимента изделий и техническое перевооружение хлебопекарных предприятий ОАО "Одесский каравай". - C. 5-7.
  4. Косован А. П., Поландова Р. Д. Инновационные технологии производства хлеба. - C. 8-10.
  5. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  6. Кузнецова Л. І., Шупік А. Г., Еникєєва І. О., Афанасьева О. В., Слабиня Г. Н., Кудрявцев В. А., Череда В. В. Инновационные технологии хлеба длительного хранения с использованием ржаной муки. - C. 11-13.
  7. Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В. Использование инулинсодержащего сырья в технологии хлебобулочных и кондитерских изделий. - C. 13-17.
  8. Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Студентова І. В. Вплив рецептурних компонентів на якість виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів. - C. 17-20.
  9. Арсеньєва Л. Ю., Арсиненко Н. О. Поліпшуємо якість харчування – хлібом!. - C. 21-23.
  10. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  11. Іоргачова К. Г., Гордієнко Л. В., Аветісян К. В. Технология двухслойного диетического мармелада. - C. 24-26.
  12. Ігнатченко Д. Ю., Дробот В. І., Фоменко В. В., Прокопенко А. Д. Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників. - C. 26-28.
  13. Негру І. Ф., Капрельянц Л. В. Исследование процесса комплексообразования β-циклодекстрина с ликопином. - C. 28-31.
  14. Черно Н. К., Крусир Г. В., Севастьянова О. В., Тірон-Воробйова Н. Б. Лизоцим Armoracia Rusticana: аминокислотный состав, форма макромолекулы. - C. 31-34.
  15. Пшенишнюк Г. Ф., Павловський С. М. Влияние продуктов брожения и поваренной соли на процесс тестообразования. - C. 35-37.
  16. Величко Т. А., Євдокимова Г. Й., Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. - C. 37-42.
  17. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  18. Іоргачова К. Г., Толстих В. Ю., Капетула С. М., Селіванськая І. А. Функционально-технологические свойства яйцепродуктов в технологии бисквитных полуфабрикатов. - C. 43-45.
  19. Лебеденко Т. Є., Камінський А. Я., Щелакова Р. П., Соколова Н. Ю. Современные подходы к выбору способа приготовления пшеничного теста. - C. 46-52.
  20. Коркач Г. В., Пшенишнюк Г. Ф., Кананихина О. М. Влияние тыквенного порошка на физико-механические свойства замороженного теста для пиццы. - C. 53-55.
  21. Чепель Н. В., Фролова Н. Е., Усенко В. О. Комплексна оцінка якості натуральних харчових ароматизаторів із ефірної олії кропу. - C. 55-58.
  22. Малькова М. Г., Безусов А. Т. Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини. - C. 58-61.
  23. Пивоваров Є. П., Гудковська А. А., Калина В. С. Вивчення властивостей системи натрію альгінат– кальцію цитрат в умовах створення гранульованих продуктів на основі плодово-ягідної сировини. - C. 62-63.
  24. Грищенко А. М., Удворгелі Л. І., Михонік Л. А., Ковалевська Є. І. Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану. - C. 63-65.
  25. Бельтюкова С. В., Лівенцова О. О., Теслюк О. І. Определение сорбиновой кислоты по тушению люминесценции ионов тербия (III). - C. 66-68.
  26. Технологія і безпечність продуктів харчування

  27. Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Котузаки О. Н. Изменение показателей качества бисквитных полуфабрикатов на основе мучных композитных смесей при хранении. - C. 69-72.
  28. Пшенишнюк Г. Ф., Макарова О. В., Іванова Г. С. Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба. - C. 73-77.
  29. Донськой Д. М., Ткаченко Т. З., Лебеденко Т. Е. Методы и приборы для автоматического определения влажности теста в потоке. - C. 77-79.
  30. Жидецька І. В., Толстих В. Ю. Залежність параметрів процесу випікання пісочного напівфабрикату від рецептурного складу емульсії. - C. 80-82.
  31. Дорохович В. В. Розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. - C. 82-85.
  32. Силка І. М., Фролова Н. Е., Усенко В. О. Використання способу імітованої дистиляції ефірних олій при виробництві ароматизаторів. - C. 86-87.
  33. Сирохман І. В., Гирка О. І. Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом. - C. 88-91.
  34. Ільдірова С. К., Стіборовський С. Е., Старостєлє О. В. Технологія виробів з пісочного тіста з використанням дикорослої розторопші плямистої. - C. 91-94.
  35. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  36. Іваненко А. В., Тенюх К. М., Осипова Л. А., Сологуб О. А. Фрикційна теорія переробки харчової сировини. - C. 95-97.
  37. Дьяконова А. К. Дослідження процесу піноутворення та умов стабілізації піноподібних структур. - C. 97-100.
  38. Бельтюкова С .В., Бичкова А. А. Люминесцентное определение хлорогеновой кислоты в зернах кофе. - C. 100-104.
  39. Белецкий Є. В., Толчинський Ю. А. Свойства семейства функций для описания вязкопластичного течения и граничные условия течения. - C. 104-105.
  40. Пономаренко В. В., Гарматій Я. В. Дослідження впливу електростатичного поля на якісні показники цукрового розчину. - C. 105-109.
  41. Флауменбаум Борис Львович (1910-1996). - C. 109-110.
2010
Вип. 1 (10)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського