Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2010/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Погребна Т. М., Маліновська С. В., Степанова А. В. Совершенствование структуры ассортимента изделий и техническое перевооружение хлебопекарных предприятий ОАО "Одесский каравай". - C. 5-7.
- Косован А. П., Поландова Р. Д. Инновационные технологии производства хлеба. - C. 8-10.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Кузнецова Л. І., Шупік А. Г., Еникєєва І. О., Афанасьева О. В., Слабиня Г. Н., Кудрявцев В. А., Череда В. В. Инновационные технологии хлеба длительного хранения с использованием ржаной муки. - C. 11-13.
- Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В. Использование инулинсодержащего сырья в технологии хлебобулочных и кондитерских изделий. - C. 13-17.
- Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Студентова І. В. Вплив рецептурних компонентів на якість виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів. - C. 17-20.
- Арсеньєва Л. Ю., Арсиненко Н. О. Поліпшуємо якість харчування – хлібом!. - C. 21-23.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Іоргачова К. Г., Гордієнко Л. В., Аветісян К. В. Технология двухслойного диетического мармелада. - C. 24-26.
- Ігнатченко Д. Ю., Дробот В. І., Фоменко В. В., Прокопенко А. Д. Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників. - C. 26-28.
- Негру І. Ф., Капрельянц Л. В. Исследование процесса комплексообразования β-циклодекстрина с ликопином. - C. 28-31.
- Черно Н. К., Крусир Г. В., Севастьянова О. В., Тірон-Воробйова Н. Б. Лизоцим Armoracia Rusticana: аминокислотный состав, форма макромолекулы. - C. 31-34.
- Пшенишнюк Г. Ф., Павловський С. М. Влияние продуктов брожения и поваренной соли на процесс тестообразования. - C. 35-37.
- Величко Т. А., Євдокимова Г. Й., Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. - C. 37-42.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Іоргачова К. Г., Толстих В. Ю., Капетула С. М., Селіванськая І. А. Функционально-технологические свойства яйцепродуктов в технологии бисквитных полуфабрикатов. - C. 43-45.
- Лебеденко Т. Є., Камінський А. Я., Щелакова Р. П., Соколова Н. Ю. Современные подходы к выбору способа приготовления пшеничного теста. - C. 46-52.
- Коркач Г. В., Пшенишнюк Г. Ф., Кананихина О. М. Влияние тыквенного порошка на физико-механические свойства замороженного теста для пиццы. - C. 53-55.
- Чепель Н. В., Фролова Н. Е., Усенко В. О. Комплексна оцінка якості натуральних харчових ароматизаторів із ефірної олії кропу. - C. 55-58.
- Малькова М. Г., Безусов А. Т. Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини. - C. 58-61.
- Пивоваров Є. П., Гудковська А. А., Калина В. С. Вивчення властивостей системи натрію альгінат– кальцію цитрат в умовах створення гранульованих продуктів на основі плодово-ягідної сировини. - C. 62-63.
- Грищенко А. М., Удворгелі Л. І., Михонік Л. А., Ковалевська Є. І. Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану. - C. 63-65.
- Бельтюкова С. В., Лівенцова О. О., Теслюк О. І. Определение сорбиновой кислоты по тушению люминесценции ионов тербия (III). - C. 66-68.
Технологія і безпечність продуктів харчування
- Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Котузаки О. Н. Изменение показателей качества бисквитных полуфабрикатов на основе мучных композитных смесей при хранении. - C. 69-72.
- Пшенишнюк Г. Ф., Макарова О. В., Іванова Г. С. Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба. - C. 73-77.
- Донськой Д. М., Ткаченко Т. З., Лебеденко Т. Е. Методы и приборы для автоматического определения влажности теста в потоке. - C. 77-79.
- Жидецька І. В., Толстих В. Ю. Залежність параметрів процесу випікання пісочного напівфабрикату від рецептурного складу емульсії. - C. 80-82.
- Дорохович В. В. Розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. - C. 82-85.
- Силка І. М., Фролова Н. Е., Усенко В. О. Використання способу імітованої дистиляції ефірних олій при виробництві ароматизаторів. - C. 86-87.
- Сирохман І. В., Гирка О. І. Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом. - C. 88-91.
- Ільдірова С. К., Стіборовський С. Е., Старостєлє О. В. Технологія виробів з пісочного тіста з використанням дикорослої розторопші плямистої. - C. 91-94.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Іваненко А. В., Тенюх К. М., Осипова Л. А., Сологуб О. А. Фрикційна теорія переробки харчової сировини. - C. 95-97.
- Дьяконова А. К. Дослідження процесу піноутворення та умов стабілізації піноподібних структур. - C. 97-100.
- Бельтюкова С .В., Бичкова А. А. Люминесцентное определение хлорогеновой кислоты в зернах кофе. - C. 100-104.
- Белецкий Є. В., Толчинський Ю. А. Свойства семейства функций для описания вязкопластичного течения и граничные условия течения. - C. 104-105.
- Пономаренко В. В., Гарматій Я. В. Дослідження впливу електростатичного поля на якісні показники цукрового розчину. - C. 105-109.
- Флауменбаум Борис Львович (1910-1996). - C. 109-110.
| 2010 | | Вип. 1 (10)
|
|
|
|