Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2011/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Сделать нашу жизнь слаще намерен коллектив ЗАО "Одессакондитер", получившее статус "Предприятие года" в международном рейтинге "Лига лучших". - C. 5-6.
  4. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  5. Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В., Громова А. В. Влияние инулинсодержащего сырья на процесс брожения полуфабрикатов для галет. - C. 6-9.
  6. Коркач А. В., Новичкова Т. П., Лебеденко Т. Е., Кеслер М. Н. Использование пробиотиков и пребиотиков в технологии кондитерских изделий. - C. 9-13.
  7. Сирохман І. В., Родак О. Я. Біологічно активні добавки на основі місцевої лікарсько-технічної сировини, як ефективні антиоксиданти для спредів. - C. 13-17.
  8. Лебеденко Т. Є., Новічкова Т. П., Соколова Н. Ю., Місержи М. Д., Тулейбіч О. М. Перспективи виробництва національних хлібобулочних виробів в умовах хлібозаводів та пекарень. - C. 17-23.
  9. Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф. Обґрунтування апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів. - C. 23-25.
  10. Луньова О. С., Кучерук З. І. Наукове обґрунтування технології дієтичних безбілкових хлібобулочних виробів. - C. 25-30.
  11. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  12. Гураль Л. С., Черно Н. К., Нікітіна О. В. Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць. - C. 31-35.
  13. Лебеденко Т. Є., Донськой Д. М., Новичкова Т. П., Бицюра О. В. Визначення хлібопекарських властивостей винних дріжджів. - C. 35-40.
  14. Чернюшок О. А., Кочубей–Литвиненко О. В., Василів В. П., Дашковський Ю. О., Ардинський О. В., Федоренко Л. А. Сироватка молочна – біологічно цінний продукт. - C. 40-42.
  15. Пшенишнюк Г. Ф., Ковпак Ю. С. Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислотонакопичення в тісті та якість хліба. - C. 43-46.
  16. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  17. Макарова О. В., Иоргачева Е. Г., Котузаки Е. Н. Свойства бисквитных полуфабрикатов на основе муки из продуктов переработки гречки. - C. 47-50.
  18. Білецька Я. О. Дослідження впливу спільного використання еламіну та ягідних пюре на показники якості зефіру. - C. 50-53.
  19. Півоваров О. А., Миколенко С. Ю., Шовгун О. О. Зміна реологічних властивостей пшеничного тіста під впливом плазмохімічно активованих водних розчинів. - C. 53-56.
  20. Арсеньєва Л. Ю., Арсиненко Н. О., Роман В. О., Арсиненко С. В. Дослідження впливу борошняно-зернової суміші "гармонія" на мікробіологічні процеси тіста та аромат хліба. - C. 56-58.
  21. Chochkov R. M., Karadzhov G. I., Dobrev G. T., Chonova V. M. Effect of endoxylanase from bacillus subtilis on barley flour gas formation properties and rheological properties of barley dough. - C. 58-60.
  22. Юдічева О. П., Кузнецова Н. О. Використання нуту, вирощеного в полтавській області, для переробки. - C. 61-63.
  23. Чепель Н. В., Фролова Н. Е., Усенко В. О., Науменко К. А., Силка І. М. Обґрунтування принципових основ способу розділення і виділення домішкових оптично активних ізомерів ефірних олій як ароматоформуючих складових натуральних ароматизаторів. - C. 63-65.
  24. Технологія і безпечність продуктів харчування

  25. Яшкина В. В., Крусир Г. В. Органические продукты и их экологический контроль. - C. 66-68.
  26. Макарова О. В., Пшенишнюк Г. Ф., Иванова А. С. Влияние влаготепловой обработки пшеницы на показатели качества зернового хлеба. - C. 69-73.
  27. Ільдірова С. К., Попова С. Ю. Дослідження змін структурних компонентів дріжджового тіста під час його заморожування та холодильного зберігання. - C. 73-75.
  28. Колесниченко С. Л. К оценке качества минеральных вод. - C. 75-78.
  29. Берник М. П. Сушка ядep миндаля при импульсном подводе Т.В.Ч. энергии. - C. 78-80.
  30. Шевченко Р. И., Иванова Е. М., Крестинков И. С. Сравнительный эколого-энергетический анализ хлебопекарных печей. - C. 80-84.
  31. Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Зміни споживних властивостей хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів у процесі зберігання. - C. 85-87.
  32. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  33. Пшенишнюк Г. Ф., Павловский С. Н. Влияние компонентов рецептуры и способа тестоприготовления на величину энергозатрат при замесе теста. - C. 88-91.
  34. Сафонова О. М., Разборська О. О. Вплив імпульсної водно-теплової обробки зерна пшениці на вуглеводно-амілазний комплекс борошна. - C. 91-93.
  35. Нетребский А. А. Систематика критериев охраны труда. - C. 93-98.
  36. Терзиев С. Г. Системный анализ потоков сырья и энергетических ресурсов в технологиях пищевых концентратов. - C. 98-102.
  37. Ищенко И. Н., Титлов А. С. Моделирование режимов работы испарителя абсорбционного холодильного агрегата (АХА). - C. 102-106.
  38. Потапов В. О., Петренко О. В., Семенюк Д. П. Оцінка впливу інерційності жарильних апаратів з непрямим обігрівом на технологічні показники кулінарних виробів. - C. 106-108.
  39. Белецький Е. В., Толчинський Ю. А. Течение неньютоновской жидкости в щелевом канале шнековой машины. - C. 109-112.
2011
Вип. 1 (14)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського