Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2011/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Винникова Л. Г., Шарпе А. А., Янковая Е. Д. Влияние параметров замораживания на микроструктуру мяса. - C. 5-6.
- Didukh N. A., Mogilyanska N. O. Diabetic fermented milk drinks. - C. 6-8.
- Пешук Л. В., Салов К. М., Галенко О. О. Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні. - C. 8-12.
- Лисицын А. Б., Чернуха И. М., Мотилина Н. С., Федулова Л. В., Арашанова Э. Б., Макаренко А. Н. Органопрепараты из сырья животного происхождения, применяемые при лечении болезней органов пищеварения. - C. 12-16.
- Рашевська Т. О. Поліморфні перетворення гліцеридів у вершковому маслі з пектином функціонального призначення. - C. 16-20.
- Добровечный П. Н., Мишанин Ю. Ф., Хворостова Т. Ю. Видовой состав микроорганизмов в организме уток различных пород. - C. 20-22.
- Авершина А. С., Дідух Н. А. Симбіотичний комплекс для виробництва ацидофільних кисломолочних продуктів для дитячого харчування. - C. 22-25.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Didukh N. A. Gerodietic fermented functional milk products. - C. 26-28.
- Азарова Н. Г., Агунова Л. В., Поточний А. А. "Лісове м'ясо" у виробництві ковбас. - C. 28-30.
- Могилянська Н. О. Вплив вітамінів А, Е, β–каротину та їх комплексів на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів. - C. 30-34.
- Стинга Л. М., Асауляк А. В., Білоус С. І. Вплив комплексної добавки на мікроструктурні показники варених ковбас. - C. 34-36.
- Коваленко В. О., Перцевой М. Ф., Чернова Л. О., Колесникова М. Б. Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання. - C. 36-38.
- Хижняк О. О., Запольський А. К., Ничик О. В. Застосування композиції високоосновного коагулянту з бактерицидним флокулянтом для отримання води високої якості. - C. 38-41.
- Назаренко Ю. В. Біотехнологія кисломолочного сиру дитячого харчування з подовженим терміном зберігання. - C. 41-45.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Патюков С. Д. Коррекция технологических свойств колбасного фарша, содержащего мясо птицы механической обвалки. - C. 46-47.
- Дідух Н. А., Назаренко Ю. В., Романченко С. В. Визначення раціональних співвідношень між монокультурами B. Infantis та змішаними культурами L. Lactis у складі заквашувальних композицій. - C. 48-50.
- Махоніна М. Ю., Рашевська Т. О. Жирова фаза мікроструктури суспензії добавки із насіння льону. - C. 50-53.
- Штангеєва Н. І., Григоренко Н. О. Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості. - C. 53-55.
- Іванова В. Д., Каряка Н. М. Дослідження впливу екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини на якісні показники морозива. - C. 55-59.
- Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шульга С. І. Вплив процесу екструзії на крохмаль екструзійних картопле продуктів. - C. 60-62.
- Ракша-Слюсарева Е. А., Медведкова И. И., Попова Н. А. Использование базилика обыкновенного в качестве пищевой добавки при производстве мороженого. - C. 62-64.
Технологія і безпечність продуктів харчування
- Солецька А. Д., Асауляк А. В., Соколова О. М. Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів. - C. 65-67.
- Дідух Н. А., Назаренко Ю. В. Обґрунтування параметрів зберігання сиру кисломолочного для дитячого харчування. - C. 67-71.
- Касьянов Г. И., Сязин И. Е., Лугинин М. И. Современные технологии криоконсервирования и криосепарации пищевого сырья. - C. 71-74.
- Перцевой Ф. В., Дьяков О. Г., Пак А. О., Обозна М. В. Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого. - C. 74-77.
- Плотнікова Р. В. Розробка технологічного процесу виробництва напівфабрикатів для десертної продукції. - C. 77-82.
- Бреславец Т. В., Крайнюк Л. М., Колесникова М. Б. Обоснование режимов технологического процесса получения изолированных белков пелагических рыб. - C. 82-86.
- Кудашев С. М., Новицька Н. С., Пушкар Т. Д. Застосування озону для поліпшення санітарно-гігієнічної якості молока та молочних продуктів. - C. 86-88.
- Романченко С. В., Дідух Н. А. Обґрунтування параметрів зберігання кефіру дитячого харчування, збагаченого лактулозою. - C. 89-92.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Акулич А. В., Темрук А. В. Метод расчета кинетики процесса сушки растительного сырья при комбинированном энергоподводе с использованием СВЧ-излучения. - C. 93-95.
- Пономаренко В. В. Дослідження ефективності електрообробки цукрового розчину електричним полем. - C. 95-99.
- Kasyanov G. I., Korobitsyn V. S., Tymchuk E. V. Some technological peculiarities of CO2 – extracts obtained from vegetative and animal raw material. - C. 99-104.
- Тележенко Л. М., Штепа Є. П., Михайлова К. А., Пауліна Я. Б. Вплив електромагнітного оброблення на молочнокислі бактерії. - C. 104-107.
- Сергєєва О. Є., Федосов С. Н. Аналіз явищ дифузії і конвекції В РАЗІ рідкого харчового продукту в одношаровій пластиковій упаковці. - C. 107-110.
- Скарбовійчук О. М., Федоров В. Г. Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ. - C. 110-112.
- Савінок О. М. Термогравіметричні дослідження яловичини при дозріванні. - C. 113-114.
- Згурський А. В., Поліщук Г. Є., Ковалевська Є. І., Крапивницька І. О. Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива. - C. 115-118.
| 2011 | | Вип. 2 (15)
|
|
|
|