Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2012/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Иоргачева Е. Г., Гордиенко Л. В., Толстых В. Ю., Аветисян К. В. Перспективы производства низкосахаристых восточных сладостей на рынке Украины. - C. 5-7.
- Коркач А. В., Егорова А. В., Киртока И. О. Изменение качества желейного мармелада с синбиотическим комплексом в процессе хранения. - C. 7-11.
- Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Писанецька О. Є. Використання відкладеного випікання в технології хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення. - C. 11-14.
- Капрельянц Л. В., Воловик Т. Н. Исследование процесса ко-инкапсулирования пробиотических культур. - C. 14-16.
- Михайлова К. А., Тележенко Л. М., Штепа Є. П., Колесніченко С. Л. Застосування електромагнітної обробки в SPA-харчуванні. - C. 16-19.
- Аксьонова О. Ф., Михайленко В. Г., Любавіна О. О., Антонов О. В. Удосконалення існуючої схеми підготовки води для виробництва води питної фасованої. - C. 19-23.
- Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шульга С. І. "Повітряна картопля" – екструзійний продукт тривалого зберігання. - C. 23-25.
- Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Д’яков О. Г., Олійник С. Г. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками "Глюкорн-100" та "Шрот зародків пшениці харчовий". - C. 25-27.
- Шеманская Е. И., Осейко Н. И. Фосфолипидные жировые продукты функционального назначения. - C. 28-31.
- Стеценко Н. О., Гойко І. Ю., Райчук Н. М. Мультизлакові пластівці підвищеної харчової цінності з антиоксидантними властивостями. - C. 31-35.
- Роїк М. В., Кузнєцова І. В., Бондар М. В., Ложкін М. М. Вплив якості води на ефективність екстракції стевії (Stevіa rebaudіana bertonі). - C. 35-36.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Рибалка О. І. Визначення технологічних властивостей борошна з безамілозної пшениці за станом вуглеводно-амілазного комплексу. - C. 37-40.
- Черно Н. К., Коваленко О. В., Шапкіна К. І. Ферментативна фрагментація (1→3/1→6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae. - C. 40-43.
- Kaprelyants L. V., Zhygunov D. A. Biochemical and baking properties of blends graded flour with different wheat milled products including peripheral parts of grain. - C. 43-46.
- Пшенишнюк Г. Ф., Макарова О. В., Іванова Г. С. Біотехнологічні та реологічні властивості зернової маси для виробництва хліба. - C. 46-49.
- Притульська Н. В, Антюшко Д. П., Мотузка Ю. М. Сучасні тенденції ринку спортивного харчування. - C. 49-52.
- Дорохович В. В., Ковбаса В. М. Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на утворення бісквітного тіста. - C. 52-54.
- Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І. Поліпшення споживних властивостей печива. - C. 54-56.
- Дробот В. І., Сильчук Т. А., Бондаренко Ю. В. Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба. - C. 56-58.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Щелакова Р. П., Козлов Г. Ф. Разработка технологии ржаных заквасок на основе спонтанного брожения. - C. 59-60.
- Fedosova К., Kaprelyants L. Primitive wheat (polba) in Ukraine. - C. 60-63.
- Захария А. Н., Полищук А. А., Колпак Р. Н., Чеботарев А. Н. Перспективность использования атомизатора "графитовая втулка-фильтр" при атомно-абсорбционном определении тяжелых металлов. - C. 63-64.
- Ильдирова С. К., Левит И. Б., Попова С. Ю. Исследование влияния содержания полисахаридов в крахмалсодержащем сырье под действием низкотемпературной обработки. - C. 65-67.
- Півоваров О. А., Миколенко С. Ю., Тищенко Г. П. Мікроструктурні особливості тіста на основі розчинів, підданих дії контактної нерівноважної плазми. - C. 67-70.
- Радзієвська І. Г., Кот Т. О. Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання. - C. 70-72.
- Кухтина Н. Н., Контарь А. А. Влияние воздействия энергии СВЧ на клеящую способность декстрина. - C. 72-74.
- Ільєва О. С., Герасим Г. С., Нікітчіна Т. І. Дослідження впливу зв'язку вологи фруктів і овочів на ефективність їх осмотичного зневоднення. - C. 74-77.
- Дробот В. І., Грищенко А. М. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба. - C. 77-78.
Технологія і безпечність продуктів харчування
- Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Котузаки Е. Н., Капетула С. М. Бисквитные полуфабрикаты на основе муки из зерновых и крупяных культур. - C. 79-82.
- Пшенишнюк Г. Ф., Демченко А. Б., Ковпак Ю. С. Покращення якості житньо–пшеничних виробів на житніх заквасках спонтанного бродіння. - C. 82-86.
- Лебеденко Т. Є., Новічкова Т. П., Соколова Н. Ю., Бицюра О. В. Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах. - C. 86-90.
- Нетребский А. А., Гусак-Шкловская Я. Д. Гостиничный бизнес: динамика развития, проблемы безопасности и охраны труда. - C. 90-93.
- Крусір Г. В., Русєва Я. П., Короленко Л. І., Петросян В. П. Аналіз життєвого циклу продукції хлібопекарського підприємства за причинно-наслідковою схемою Ісікави. - C. 93-95.
- Чернюшок О. А., Кочубей–Литвиненко О. В., Дашковський Ю. О.Киричок Л. М. Нешкідливість сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами, при одно- та багаторазовому введенні в шлунок білим щурам. - C. 95-99.
- Маевская Т. Н., Виннов А. С., Бабков Н. И. Использование электроактивированной воды в технологии рыбных белковых масс. - C. 99-101.
- Николенко И. В., Валкина Е. М., Вернези С. А. Оценка экологических рисков вследствие воздействия низких уровней ФПГС. - C. 101-104.
- Захаревич В. Б., Гавва О. М., Юхно М. І. Пакувальні матеріали для хлібобулочних виробів. - C. 104-106.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Бурдо О. Г., Терзиев С. Г., Ружицкая Н. В., Борщ А. А. Утилизация тепловых и сырьевых ресурсов при производстве пищевых концентратов. - C. 107-111.
- Мардар М. Р. Кордзая Н. Р. Оцінка конкурентоспроможності хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. - C. 111-113.
- Ватренко О. В., Рєзнік К. В. Обладнання для герметизації консервної скляної тари. Загальна класифікація. - C. 113-115.
- Буйвол С. М., Бурдо А. К., Бандура В. М. Дослідження процесу екстрагування із використанням мікрохвильового поля. - C. 115-118.
- Кухтіна Н. М., Янушкевич Д. А. Система технічного регулювання харчових продуктів: проблеми і перспективи. - C. 118-121.
- Зінченко І. М., Терлецька В. А., Сергєєв А. Д. Дослідження впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатів. - C. 121-124.
- Махинько Л. В., Махинько В. М., Дорошенко Є. В. Оптимізація композицій фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу. - C. 124-128.
- Бурдо О. Г., Мордынский В. П., Харенко Д. А. Концентрирование сахарных растворов в аппаратах блочного вымораживани. - C. 128-130.
| 2012 | | Вип. 1 (18)
|
|
|
|