Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2013/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Иоргачева Е. Г., Гордиенко Л. В., Толстых В. Ю. Использование модифицированных крахмалов при производстве лукума сбивного. - C. 5-7.
- Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю. Визначення раціональних параметрів отримання хмелевих екстрактів для технології хлібопечення. - C. 7-11.
- Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Збагачення хімічного складу житньо–пшеничних виробів на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння. - C. 12-15.
- Новічкова Т. П., Золотарьова Л. А. Принципи здорового харчування в стилі SPA. - C. 15-18.
- Дорохович А. М., Бадрук В. В. Виробництво маршмелоу функціонального призначення з використанням овочевих соків. - C. 19-21.
- Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Савкова Є. В. Виробництво хлібобулочних виробів за інноваційними технологіями відкладеного випікання. - C. 21-24.
- Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Хвостенко Е. В., Ставертий М. А. Использование муки из мягкозерной пшеницы при производстве различных групп мучных кондитерских изделий. - C. 24-28.
- Красина И. Б., Филиппова Е. В., Тарасенко Н. А. Технологические аспекты обогащения вафельных листов функциональными ингредиентами. - C. 28-30.
- Свідло К. В., Браженко Г. В. Науково обґрунтована технологія кексового напівфабрикату геродієтичного призначення. - C. 30-32.
- Харьков С. Е., Гончар, В. В., Росляков Ю. Ф. Новая технология заварных пряничных изделий функционального назначения. - C. 32-34.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Коркач А. В., Крусир Г. В., Егорова А. В. Обоснование метода иммобилизации микроорганизмов и их применение в технологии кондитерских изделий. - C. 35-38.
- Дишкантюк О. В., Кондрацька О. М. Вдосконалення процесу екстракції натуральних харчових барвників. - C. 38-40.
- Кравчук Т. В. Вітамінізовані желейні десерти з використанням антоціанових добавок для закладів ресторанного господарства. - C. 40-43.
- Мостова Л. М., Мартиненко Л. Г., Комарова М. О. Моделювання впливу температури обробки на вміст вітаміну C в харчовому продукті. - C. 43-46.
- Оболкіна В. І., Скрипко А. П., Ємельянова Н. О., Кияниця С. Г. Перспектива застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при виробництві борошняних кондитерських виробів. - C. 46-48.
- Палько Н. С. Нові тістечка поліпшеного амінокислотного складу. - C. 48-51.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Гусак-Шкловська Я. Д. Функцiональна музика як спосіб підвищення працездатності і покращення самопочуття. - C. 52-55.
- Губеня В. О., Антонюк М. М., Арсеньєва Л. Ю. Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хліба. - C. 55-59.
- Димов И. Е., Георгиева А. В. Исследование возможностей производства хлеба, обогащенного сухой кофейной смесью "Инка”. Часть 1. Физико-химические показатели обогащенной пшеничной муки и теста. - C. 59-61.
- Георгиева А. В., Димов И. Е. Исследование возможностей производства хлеба, обогащенного сухой кофейной смесью "Инка”. Часть 2. Качество обогащенного пшеничного хлеба. - C. 61-64.
- Дубовкина И. А. Исследование свойств водно-спиртовых растворов при обработке методом дискретно-импульсного ввода энергии. - C. 64-66.
- Малафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І., Шуліка О. А. Дослідження в’язкості білків з колагенвмісної сировини та їх вплив на ефективну в’язкість бездріжджового тіста з борошна, слабкого за силою. - C. 66-70.
- Эланидзе Л. Д., Бежуашвили М. Г., Окруашвили Д. Ш. Исследование химического состава водно-спиртового экстракта чабреца обыкновенного (Thymus Serpyllum). - C. 70-73.
- Дорохович А. М., Дорохович В. В., Бадрук В. В., Мурзін А. В., Абрамова А. Г., Єстремська Я. С. Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів. - C. 73-76.
Технологія і безпека продуктів харчування
- Ряшко Г. М. Технология низкотемпературного приготовления продуктов питания на предприятиях ресторанного хозяйства. - C. 77-80.
- Крусір Г. В. Екологічний аудит хлібопекарського підприємства. - C. 80-81.
- Бочарова О. В. Современные аспекты оценивания качества молока и молочных продуктов. - C. 82-84.
- Крусір Г. В. Оцінка екологічної безпеки хлібних виробів. - C. 84-87.
- Мацієвська О. О. Якість питної води, що надходить у мережу централізованого водопостачання м. Львів. - C. 87-89.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Сукманов В. А., Громов С. В., Моисеева В. Т., Кристя Д. А. Дисперсность влаги сливочного масла, обработанного высоким циклическим давлением. - C. 89-92.
- Кравчук Т. В. Натуральні каротиновмісні пюре та напої з їх використанням імуномодулюючої дії для закладів харчування. - C. 92-95.
- Мазуренко І. К., Громова Т. Я. Процес трансферу харчових технологій, їх комерціалізації в умовах наукового парку. - C. 95-97.
- Оніщенко В. П., Желіба Ю. О., Харченко С. В. Математичне моделювання тепловологісних процесів випаровування. - C. 97-101.
- Кириллов В. Х., Худенко Н. П. Гидродинамика тонкого слоя вязкой жидкости на наклонной поверхности пленочных тепло массообменных аппаратов пищевых производств. - C. 101-104.
| 2013 | | Вип. 1 (22)
|
|
|
|