Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2013/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Гулиев Ш. Р. Разработка параметров инактивации микроорганизмов в виноматериалах, обрабатывемых микроволновой энергией. - C. 3-7.
- Осипова Л. А. Влияние пряно-ароматического растительного сырья на состав и свойства яблочных вин. - C. 7-11.
- Притульська Н. В, Антюшко Д. П., Купченко Я. В. До проблеми удосконалення класифікації продуктів для ентерального харчування. - C. 11-14.
- Григоренко О. М. Моделювання функціональних харчових продуктів. - C. 14-18.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Бельтюкова С. В., Бычкова А. А. Биологически активные полифенолы и методы их определения. - C. 18-25.
- Хомич Г. П. Вплив ферментолізу на ароматичні властивості соків з дикорослої сировини. - C. 25-29.
- Прибыльский В. Л., Романова З. Н. Использование молочной сыворотки в технологии хлебного кваса. - C. 29-31.
- Хіврич Б. І., Роздобулько Б. В. Вплив замінників солоду на концентрацію осовних смакових і ароматичних компонентів пива. - C. 31-35.
- Соловьева Л. М., Чурсина О. А., Гришин Ю. В., Дадашев М. Н., Ходаков А. Л. Виноградная лоза как источник натуральных биологически активных веществ. - C. 35-38.
- Танева И., Петкова Н., Добрева К., Панчев И., Дененев П. Выделение и характеристика пектиновых веществ из Rosa canina L.. - C. 38-40.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Мельник І. В., Литвинчук А. І. Розробка технології пива з тритікале. - C. 40-44.
- Каменева Н. В. Урожай, якість винограду технічних сортів і вина під впливом ендогених регуляторів росту. - C. 44-46.
- Дмитренко И. М., Погорелый Т. М. Определение скорости нагрева большей и меньшей ячеек сахарозы в процессе рекристаллизации в зонах их контакта с перегретым раствором. - C. 46-49.
- Кисилевська А. Ю. Порядок та досвід робіт із встановлення термінів придатності до споживання фасованих вод та напоїв, у тому числі після відкриття герметичного пакування. - C. 49-55.
Технологія і безпека продуктів харчування
- Калмыкова И. С. Выбор критериев оценки качества винодельческой продукции. - C. 55-58.
- Бельтюкова С. В., Ливенцова Е. О. Консерванты в пищевой промышленности и методы их определения. - C. 58-64.
- Нагурна Н. А., Яценко С. І., Чепурна О. Л. Ефективність використання ІЧ-обробленої сировини в спиртовій галузі України. - C. 64-67.
- Taneva D. St., Panayotov P. T., Prokopov Ts. V. Investigation of working environment parameters and risk assessment in dairy processing. - C. 67-70.
- Рубанка Е. В., Терлецкая В. А., Зинченко И. Н. Исследование миграции тяжелых металлов при экстракции растительного сырья. - C. 70-72.
- Хмарская Л. А., Доманская Л. А. Исследование влияния некоторых тяжелых металлов на активный ил очистной станции г. Алчевска. - C. 73-77.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Завалий А. А. Экспериментальное исследование равномерности сушки на лотке инфракрасной камеры для сушки плодов и овощей. - C. 77-81.
- Півоваров О. А., Тищенко Г. П., Пономаренко Ю. В., Ковальова О. С. Вплив плазмохімічно обробленої води на процес Рощення житнього солоду і його якісні показники. - C. 82-86.
- Осадчук І. В., Осадчук С. В. Інформаційна підтримка контролю якості продуктів. - C. 86-88.
- Kasyanov G. I., Syazin I. E., Grachev A. V., Davidenko T. N. Features of usage of electromagnetic field of extremely low frequency for the storage of agricultural products. - C. 88-93.
- Желіба Ю. О., Харченко С. В. Апробація математичної моделі тепловологісних процесів випаровування. - C. 94-96.
| 2013 | | Вип. 3 (24)
|
|
|
|