Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2014/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Тележенко Л. М., Кашкано М. А. Вплив інгредієнтного складу та технології виготовлення на формування якості круп’яних запіканок. - C. 3-7.
- Красіна І. Б., Хандамова Т. С., Ткачова Ю. Н. Розробка технології функціонального бісквіту з використанням харчових волокон. - C. 8-12.
- Іоргачова К. Г., Гордієнко Л. В., Макарова О. В., Капетула С. М. Піноутворювачі в технології кондитерських виробів. - C. 12-17.
- Ткаченко Н. А., Авершина А. С., Назаренко Ю. В. Харчова, біологічна, енергетична цінність напоїв кисломолочних для дитячого харчування "Біолакт". - C. 18-24.
- Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Кожевнікова В. О. Використання хмелю у хлібопекарному виробництві. Технологічні та медико-біологічні аспекти. - C. 24-30.
- Георгiєва А. В. Дослідження фізико-хімічних показників пшеничного борошна та тіста, збагаченого біологічно активними речовинами. - C. 30-33.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Красіна І. Б., Куракіна А. Н., Баранова З. А. Дослідження реологічних властивостей жувальних цукерок на ізомальтулозі. - C. 34-38.
- Іоргачова К. Г., Черно Н. К., Макарова О. В., Котузакі О. М. Харчова цінність бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна. - C. 38-43.
- Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Битка Т. В. Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання. - C. 44-47.
- Пшенишнюк Г. Ф., Битка М. В. Вплив зерна жита на біотехнологічні властивості тіста та якість хліба. - C. 48-52.
- Хомич Г. П., Ткач Н. І. Використання відходів дикорослої сировини у кондитерському виробництві. - C. 52-57.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Макарова О. В., Пшенишнюк Г. Ф., Єгорова А. В., Іванова Г. С. Використання рослинної сировини з антисептичними властивостями в технології зернового хліба. - C. 58-62.
- Коркач Г. В., Павловський С. М., Боровик І. О. Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом. - C. 63-67.
- Камбулова Ю. В., Соколовська І. О. Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів. - C. 68-73.
Технологія і безпека продуктів харчування
- Крусір Г. В., Севастьянова О. В., Соколова І. Ф. Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства. - C. 73-78.
- Георгiєва А. В. Дослідження можливостей виробництва хліба, збагаченого біологічно активними речовинами. - C. 79-83.
- Щелакова Р. П. Використання кукурудзяного борошна при приготуванні пшеничного хліба. - C. 83-86.
- Крусір Г. В., Кондратенко І. П. Оцінка небезпечних факторів технології листкових виробів. - C. 87-92.
- Дишкантюк О. В., Москвічова О. М. Використання гліцерину для вдосконалення процесу екстракції антоціанів. - C. 92-95.
- Мардар М. Р, Єгорова А. В., Євдокимова Г. Й., Труфкаті Л. В., Значек Р. Р. Мікробіологічна безпечність зернових хлібців з рослинними добавками. - C. 95-99.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Симоненко Ю. М. Застосування інертних газів та кріогенних технологій у харчовій галузі. - C. 99-104.
- Крусір Г. В., Севастьянова О. В., Русєва Я. П., Дерюгіна К. І. Дослідження процесу метанового бродіння стоків. - C. 105-108.
| 2014 | | Вип. 1 (26)
|
|
|
|