Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2014/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Пересічний М. І., Бондарь О. В. Технология самбуков с использованием диетических добавок для легкоатлетов юниоров. - C. 3-6 .
- Пересічний М. І., Пересічна С. М., Розумна Н. В. Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини. - C. 6-9 .
- Корзун В. Н., Паламарек К. В. Масова концентрація йоду в овочево-сирних пастах. - C. 10-14.
- Капрельянц Л. В., Журлова О. Д. Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials. - C. 15-19.
- Черно Н. К., Станкевич Г. М., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Визначення оптимальних умов отримання дієтичної добавки комплексної дії з печериці двоспорової (Agaricus bisporus). - C. 20-24.
- Скрипніченко Д. М., Ткаченко Н. А. Обгрунтування раціонального вмісту молокозсідального ферменту CHY-MAX у виробництві м’яких пробіотичних сирів. - C. 24-29.
- Назаренко Ю. В. Дослідження процесу зберігання ферментованих молочних згустків. - C. 29-34.
- Єгоров Б. В., Могилянська Н. О. Оцінка санітарних показників пряно-ароматичної сировини та пряно-олійних сумішей. - C. 34-38.
- Ткаченко Н. А., Некрасов П. О. Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами. - C. 39-44.
- Коротаєва Є. О. Влияние компонентного состава на свойства двухслойной приемной спреды в технологи коаксиальной вертикальной экструзии. - C. 45-48.
- Некрасов П. О., Ткаченко Н. А Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення. - C. 49-56 .
- Поліщук Г. Є., Іванов С. В., Бреус Н. М. Features of ice-cream foam structure formation. - C. 56-60.
- Мардар М. Р., Памбук С. А., Ляшенко Ю. О. Деякі аспекти безпечності креветок варено-морожених. - C. 61-64.
- Шлапак Г. В. Влияние соотношения компонентов в белково-полифенольных комплексах на состояние гемма в системе боенская кровь-виноградные выжимки. - C. 65-68.
- Коваленко О. О., Вєтров Д. І., Прибильський В. Л. Требования к качеству технологической воды для приготовления напитков из чайного сырья. - C. 68-75.
- Abstract and references. - C. 76-87.
| 2014 | | Вип. 2 (27)
|
|
|
|