Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2015/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Kozonova J. Legislative base comparative analysis of the food additives use in Ukraine and the European union. - C. 3-7.
- Крижак Л. М. Обґрунтування складу заквашувальної композиції для виробництва йогурту функціонального призначення. - C. 7-14.
- Шлапак Г. В. Встановлення термінів зберігання добавок антианемічної дії. - C. 14-18 .
- Капустян А. І., Черно Н. К. Перспективи використання біологічно активних бактеріальних гідролізатів для нутрітивної підтримки населення з розладами імунної системи. - C. 18-25 .
- Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О., Соколова Н. Ю. Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок. - C. 25-34.
- Скрипніченко Д. М. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва м’яких пробіотичних сирів. - C. 34-38.
- Ткаченко Н. А., Українцева Ю. С. Розробка режиму ферментації білкової маси у технології білкових паст для дитячого харчування. - C. 38-47.
- Віннікова Л. Г., Пронькіна К. В. Вплив електроактивованої води на властивості свинини з пороком автолізу. - C. 48-51.
- Дідух Г. В. Отримання мікропартикуляту з концентрату білків молочної сироватки. - C. 52-56.
- Древова С. С., Гураль Л. С., Ткаченко Д. П. Оптимальні методи оцінки білкових помутнінь ігристих вин. - C. 56-63.
- Іукурідзе Е. Ж., Ткаченко О. Б., Лозовська Т. С. Результати дослідження ароматичного профілю виноматеріалів з винограду сорту Тельті Курук. - C. 63-68.
- Прісс О. П., Жукова В. Ф. Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону. - C. 68-74.
- Прісс О. П., Кулик А. С. Динаміка зміни маси зелені петрушки під час зберігання. - C. 74-79.
- Сердюк М. Є., Байбєрова С. С. Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуні. - C. 79-85.
- Сильчук Т. А., Назар М. І., Карпенко Т. С., Доценко В. Ф., Цирульнікова В. В. Структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста з клітковиною гороху. - C. 86-89.
- Білик О. А., Халікова Е. Ф., Грегірчак Н. М., Маринін А. І. Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" у технології хлібобулочних виробів. - C. 90-97.
- Бортнічук О. В., Гавриш А. В., Немирич О. В., Доценко В. Ф. Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою. - C. 97-192.
- Соц С. М., Кустов І. А. Особливості технологічних властивостей і хімічного складу голозерного вівса сорту "Саломон". - C. 103-108.
- Федорова Д. В. Технологія напівфабрикату з цедри цитрусових та десертних страв на його основі. - C. 108-113.
- Акуліч О. В., Лустенков. В. М., Акуліч В. М. Розробка вихрового класифікатора і дослідження його фракційної роздільної здатності. - C. 113-118.
- Білонога Ю. Л., Максисько О. Р. Інтенсифікація теплообмінних процесів шляхом використання поверхнево-активних речовин. - C. 118-123.
| 2015 | | Вип. 2 (31)
|
|
|
|