Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2015/6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
Аналітичний огляд
- Толок Г. Шляхи впровадження системи НАССР: українські реалії. - C. 4-6.
Науковці-переробникам
- Ryabokon N., Kochubey-Lytvynenko O., Rindyuk D. Condensed canned milk with sugar and fruit-berry syrups produce by the TQM concept. - C. 7-10.
- Ткаченко Н., Скрипніченко Д. Параметри визрівання білкової маси у технології м΄яких пробіотичних сирів. - C. 10-15.
- Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Вдосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді. - C. 15-18.
- Сухенко В., Сухенко Ю., Муштрук М. Особливості захисту деталей харчового обладнання від корозії. - C. 19-20.
- Ланженко Л., Ткаченко Н. Медико-біологічні дослідження твердого сиру з пробіотичними властивостями. - C. 21-25.
- Боровикова Н., Фефелов А., Попова В. Характеристики спирта, обработанного магнитным полем слабых постоянных магнитов. - C. 25-28.
Якість
- Крижова Ю., Баль-Прилипко Л. Розробка продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. - C. 29-36.
Сировина
- Паска М., Маслійчук О. Люпинове борошно – високобілковий збагачувач харчових продуктів. - C. 37-40.
- Алієв М. Вимоги до молока і кормів від ТОВ "Байсерке-Агро" Республіки Казахстан. - C. 41-44.
- Очколяс О. Біологічна цінність вершкового масла, збагаченого водоростями. - C. 45-47.
| 2015 | | № 6
|
|
|
|