Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2016/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
- Очколяс О., Лебська Т. Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні. - C. 3-7.
- Тітлов О., Кудашев С., Сухенко В., Василів В. Дослідження порцесу підморожування і холодильного зберігання кільки чорноморської. - C. 8-13.
- Коваленко О., Ковбаса В., Нагорний В. Дослідження вмісту акриламіду в картопляних чипсах. - C. 14-18.
- Сичевський М., Романчук І. Кисломолочний продукт геродієтичного призначення. - C. 18-21.
- Дорохович А., Божок О. Використання пребіотика лактулози у виробництві жувальної карамелі. - C. 22-26.
- Грек О., Красуля О., Пшенична Т. Вплив концентрату білка на консистенцію кисломолочного напою. - C. 27-32.
- Арпуль О., Слободян О., Макаров М., Матиящук О. Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком. - C. 33-37.
- Романов В. Трансглютаминазация - 13-й фактор…. - C. 38-42.
| 2016 | | № 4
|
|
|
|