Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2016/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
- Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова Е. Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів. - C. 4-9.
- Діхтярь А., Дьяков О., Федак Н. Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста. - C. 10-13.
- Оболкіна В. Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах. - C. 14-17.
- Бейко Л. Консервування овочів холодом. - C. 18-22.
- Плюсы и минусы восстановленного молока. - C. 23.
- Ковальчук В. Швейцарская технология сыроварения в западноукраинском селе. - C. 24-26.
- Сивній І., Оболкіна В., Крапивницька І. Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре. - C. 27-31.
- Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Толок Г., Брона А. Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів. - C. 32-37.
- АПК не хватает молодежи, но она сюда не спешит. - C. 37-38.
- Лазарєва Л., Постоєнко В. Радіологічний контроль меду бджолиного з різних регіонів України. - C. 39-42.
| 2016 | | № 5
|
|
|
|