Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2017/1-2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул, зміст.
Аналітика
- Чому українські ласощі втрачають популярність за кордоном. - C. 3.
- Квоты на экспорт украинского меда в ЕС уже исчерпаны - Минагрополитики. - C. 4.
- Рекомендация ВОЗ о мясных полуфабрикатах. - C. 5-6.
- Баль-Прилипко Л., Дерев’янко Л., Леонова Б. Використання дієтичної добавки еламін в оздоровчому харчуванні. - C. 7-12.
- Камбулова Ю., Звягінцева-Семенець Ю., Кобилінська О., Яценко В., Пасічний В. Реологічні властивості вершкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів. - C. 13-19.
- Баль-Прилипко Л., Крижова Ю., Морозюк Р. Розробка продуктів подовженого терміну зберігання. - C. 20-23.
Сировина
- Олексієнко Н., Оболкіна В. Використання какаовели в кондитерській промисловості. - C. 24-27.
- Подпрятов Г., Давиденко А. Вплив мінерального складу на якість бульб картоплі. - C. 28-31.
- Жеплинська М., Баль-Прилипко Л., Слободянюк Н. Плодово-ягідні напої з екстрактами лікарської рослинної сировини. - C. 32-35.
- Султанова Ш., Сафаров Ж. Теплофизические характеристики растительного материала для качественной сушки. - C. 36-39.
- Вайсеро О., Кохан О., Крапивницька І., Оболкіна В. Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок. - C. 40-43.
Якість
- Подлинность дешевого меда под вопросом. - C. 44-45.
- Журба О. Как уберечь себя и близких от ГМО. - C. 46-47.
| 2017 | | № 1-2
|
|
|
|