Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2017/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
- Акуленко Л., Майструк С. Прихована загроза: що може заблокувати український агроекспорт. - C. 3-5.
- Менчинська А., Лебська Т. Як подолати кризу в рибній галузі України. - C. 6-9.
- Баль-Прилипко Л., Крижова Ю., Гармаш О. Використання ферментних препаратів при виробництві варених ковбас. - C. 11-15.
- Дорохович М., Петренко М., Романенко М., Синєок Л. Вимоги геродієтетики і їх реалізація у виробництві печива спеціального призначення. - C. 16-21.
- Дудко С., Малиновський В., Оболкіна В. Термообробка борошняних кондитерських виробів. - C. 22-24.
- Сухенко Ю., Муштрук М., Дудченко В. Механизация процесса филетирования черноморского бычка. - C. 25-28.
- Ніколаєнко В., Баль-Прилипко Л. Базові засади процедур інтегрованих систем менеджменту якості. - C. 29-33.
- Шарахматова Т., Дюдіна І., Ізбраш Є. Система НАССР у розв’язанні проблем виробництва молока-сировини. - C. 34-37.
- Баль-Прилипко Л., Васильківська Т., Лесніцька О. Законодавчі основи біобезпеки у галузі бджільництва. - C. 38-40.
- Баль-Прилипко Л., Дерев’янко Л., Андрощук О. Оцінка безпечності ікри Ampullaria glauca для використання в оздоровчому харчуванні. - C. 41-44.
- Чередніченко О., Шкурат І. Конкурентоспроможність виробництва кукурудзи на зерно. - C. 45-47.
| 2017 | | № 5
|
|
|
|