Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100370/2010/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Економіка харчової промисловості
: наук. журн..- Одеса
Ekonomika kharchovoi promyslovosti

  1. Титул, зміст.
  2. Сучасні проблеми економіки підприємств

  3. Скопенко Н. С., Тюха І. В. Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України. - C. 5-13.
  4. Левицька І. В. Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості. - C. 14-18.
  5. Інноваційно-інвестиційні проблеми

  6. Петренко О. П. Інновації як складова ефективного розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств. - C. 18-21.
  7. Федулова І. В. Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання. - C. 21-27.
  8. Теоретичні та практичні аспекти менеджменту

  9. Козак К. Б. Вплив розвитку потенціалу персоналу на інноваційну діяльність підприємства. - C. 28-31.
  10. Жамойда О. А. Управління конкурентоспроможністю як основа успішної реалізації програми економічних реформ 2010-2014. - C. 32-38.
  11. Олійниченко О. М. Інформаційне забезпечення як важлива складова процесу підготовки, прийняття та контролю реалізації управлінського рішення на підприємстві. - C. 38-42.
  12. Формування та розвиток ринку продуктів харчування

  13. Верхівкер Я. Г., Дроздова В. А., Борісова М. С. Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі. - C. 42-46.
  14. Євтушевська О. О., Бабуріна С. І. Тенденції розвитку українського ринку соків, нектарів, напоїв, що містять сік, морсів. - C. 46-52.
  15. Система обліку та аудиту

  16. Череп А. В., Ярмош В. В. Удосконалення методики аудиту витрат виробництва на промисловому підприємстві. - C. 53-59.
  17. Економіко-екологічні проблеми

  18. Громова О. М., Маркова Т. Д. Доцільність використання екологічно чистих технологій енергозабезпечення на підприємствах харчової промисловості. - C. 59-62.
2010
Вип. 3 (7)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського