Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100370/2010/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Економіка харчової промисловості : наук. журн..- Одеса Ekonomika kharchovoi promyslovosti- Титул, зміст.
Сучасні проблеми економіки підприємств
- Скопенко Н. С., Тюха І. В. Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України. - C. 5-13.
- Левицька І. В. Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості. - C. 14-18.
Інноваційно-інвестиційні проблеми
- Петренко О. П. Інновації як складова ефективного розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств. - C. 18-21.
- Федулова І. В. Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання. - C. 21-27.
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
- Козак К. Б. Вплив розвитку потенціалу персоналу на інноваційну діяльність підприємства. - C. 28-31.
- Жамойда О. А. Управління конкурентоспроможністю як основа успішної реалізації програми економічних реформ 2010-2014. - C. 32-38.
- Олійниченко О. М. Інформаційне забезпечення як важлива складова процесу підготовки, прийняття та контролю реалізації управлінського рішення на підприємстві. - C. 38-42.
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
- Верхівкер Я. Г., Дроздова В. А., Борісова М. С. Дослідження ринку виробництва консервів для дитячого харчування на плодоовочевій основі. - C. 42-46.
- Євтушевська О. О., Бабуріна С. І. Тенденції розвитку українського ринку соків, нектарів, напоїв, що містять сік, морсів. - C. 46-52.
Система обліку та аудиту
- Череп А. В., Ярмош В. В. Удосконалення методики аудиту витрат виробництва на промисловому підприємстві. - C. 53-59.
Економіко-екологічні проблеми
- Громова О. М., Маркова Т. Д. Доцільність використання екологічно чистих технологій енергозабезпечення на підприємствах харчової промисловості. - C. 59-62.
| 2010 | | Вип. 3 (7)
|
|
|
|