Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100370/2013/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Економіка харчової промисловості : наук. журн..- Одеса Ekonomika kharchovoi promyslovosti- Титул, зміст.
Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки
- Басюркіна Н. Й. Методологічні засади дослідження організаційно-правових форм у великотоварному агропромисловому виробництві. - C. 5-9.
- Романюк С. А. Аналіз сучасних підходів до формування державної політики регіонального розвитку. - C. 9-13.
Сучасні проблеми економіки підприємств
- Дашко І. М., Сторчоус Т. В. Сучасний стан та особливості розвитку підприємств харчової промисловості. - C. 13-18.
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
- Миронюк Т. І. Контролінг в системі прийняття управлінських рішень підприємств харчової промисловості. - C. 18-21.
- Козак К. Б. Мотиваційна політика підприємства як фактор його конкурентоспроможності. - C. 21-24.
- Монтік О. Н. Оптимізація управління асортиментною політикою промислового підприємства. - C. 24-29.
- Голубьонкова О. О., Купріна І. О. Актуальні аспекти оцінки ефективності маркетингової діяльності підприємства. - C. 29-31.
- Пожарчук Ю. В. Сировинна база як фактор забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств України. - C. 32-34.
Інноваційно-інвестиційні проблеми
- Євтушевська О. О. Інноваційна стратегія як генеральний план дій у сфері інноваційної діяльності підприємства. - C. 34-36.
- Крамаренко І. С. Перспективи розвитку інвестиційної діяльності в агропродовольчій сфері Миколаївської області. - C. 36-39.
Фінансово-кредитні відносини
- Шталь Т. В., Ланець Н. О. Аналіз кризи зовнішньої заборгованості України. - C. 39-43.
- Чернякова Р. А. Формування оптимальної структури капіталу підприємства. - C. 43-45 .
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
- Нікішина О. В. Деформації відтворювальних процесів на ринку насіння зернових культур. - C. 45-53.
- Харківський Д. Ф., Каламан О. Б., Каламан Ю. Б. Управління формуванням ринку продукції виноградарства. - C. 53-57.
- Мельник І. В., Литвинчук А. І., Дужко Л. В., Омельчук С. В. Аналіз і напрямки розвитку ринку пивоварної галузі України. - C. 57-61.
Система обліку та аудиту
- Ткачук Г. О. Фінансова безпека підприємства: оцінка ефективності управління та оцінка ризиків. - C. 62-64.
Соціально-економічні аспекти розвитку
- Петруха С. В., Петруха Н. М. Динамізація економіко-академічного сектору харчової промисловості України. - C. 65-67.
Економіко-екологічні проблеми
- Іванченкова Л. В. Природна рента та екологічний податок. - C. 68-70.
| 2013 | | Вип. 1 (17)
|
|
|
|