Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100370/2015/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Економіка харчової промисловості : наук. журн..- Одеса Ekonomika kharchovoi promyslovosti- Титул, зміст.
Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки
- Добрянська Н. А., Нікіфорчук А. А., Ніколюк О. В. Основні етапи еволюційного розвитку інституційного середовища диверсифікованих корпоративних об’єднань. - C. 3-7.
- Кулаковська Т. А., Петков О. І. Рівень тіньової економіки в Україні та шляхи боротьби з нею. - C. 8-12.
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
- Волкова С. Ф., Щербатова К. О. Розвиток комбікормового виробництва як основа забезпечення продовольчої безпеки України. - C. 13-17.
- Квач Я. П., Кошельок Г. В. Сучасний стан і перспективи розвитку борошномельної галузі України. - C. 18-24.
- Кулаковська Т. А., Колесник Е. В. Огляд ринку комбікормової промисловості України. - C. 25-30.
- Нікішина О. В. Ефективність дворівневого механізму стимулювання виробництва зернобобових культур для внутрішньої переробки і споживання в Україні. - C. 31-40.
- Cамофатова В. А., Демчук С. І. Сучасний стан та напрями розвитку рибного господарства у внутрішніх водоймах України. - C. 41-46.
Сучасні проблеми економіки підприємств
- Самофатова В. А., Карпенко В. А. Ринкова стратегія розвитку підприємств рибопереробної галузі України. - C. 47-51.
- Чернишова О. Б., Янковий В. О. Теоретичні засади факторного аналізу прибутку підприємства на базі детермінованих моделей. - C. 52-60.
Теоретичні та практичні аспекти менджменту
- Тарнавський М. Т. Невербальні засоби ділового спілкування та управління персоналом. - C. 61-64.
| 2015 | | Вип. 2 (26)
|
|
|
|