Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100370/2022/14/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Економіка харчової промисловості
: наук. журн..- Одеса
Ekonomika kharchovoi promyslovosti

  1. Титул, зміст.
  2. Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки

  3. Кушнір О. І., Жигулін О. А. Механізм формування інклюзивної моделі розвитку бізнесу в агропродовольчій, готельній і ресторанній сферах. - C. 3-14.
  4. Формування та розвиток ринку продуктів харчування

  5. Антонюк П. О., Антонюк О. П., Ступницька Т. М., Баранюк Х. О. Аналіз динаміки та структури імпорту агропродовольчої продукції. - C. 15-24.
  6. Нікішина О. В., Тараканов М. Л., Антонюк П. О., Лозова Т. П. Адаптивні заходи селективного регулювання агропродовольчих ринків Одеського регіону в умовах нестабільності. - C. 25-36.
  7. Сучасні проблеми економіки підприємств

  8. Колесник В. І. Особливості мотивації та стимулювання персоналу промислових підприємств в умовах світової пандемії. - C. 37-41.
  9. Ніколюк О. В., Агеєва І. М., Коренман Є. М. Стратегічні аспекти державного регулювання розвитку виноробної галузі України. - C. 42-47.
  10. Filimon O. Risks in decision making - uncertainties, types and characteristics. - C. 48-56.
  11. Система обліку та аудиту

  12. Stupnytska T., Volodina O., Holovachenko L., Sariieva H. Aspects of determination and classification of current assets of the enterprise according to national and international accounting standards. - C. 57-67.
  13. Економіко-екологічні проблеми

  14. Нікішина О. В. Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації. - C. 68-79.
  15. Актуальні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму

  16. Добрянська Н. А., Саркісян Г. О., Крупіца І. В., Бирка К. М. Аналіз міжнародного ринку енотуристичних послуг. - C. 80-85.
  17. Жигулін О. А. Модель поведінки споживачів готельних і ресторанних послуг в умовах кризи й інформатизації cуспільства. - C. 80-92.
2022
Т. 14
Вип. 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського