Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж101262/2023/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Міжнародний науковий журнал "Інтернаука"
: зб. наук. пр..- Київ
Internauka

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Біологічгі науки

  4. Крайнюков О. М., Кривицька І. А. Технологія локального очищення рідкої фракції бурового шламу від специфічних забруднюючих речовин. - C. 9-11.
  5. Економічні науки

  6. Вяткін О. В., Пономаренко І. В. Аналіз маркетингових комунікацій в умовах воєнного стану. - C. 12-16.
  7. Лазарько А. О. Статистичне оцінювання продовольчої залежності країн світу від українського експорту основних видів продукції сільського господарства. - C. 17-23.
  8. Сисоєва С. І., Сідак В. В. Теоретичні засади конкурентоспроможності у готельній індустрії. - C. 24-31.
  9. Тищенко В. Ф., Скляр А. Р. Використання тарифного та нетарифного регулювання при переміщенні через митний кордон України. - C. 32-35.
  10. Технічні науки

  11. Nuianzin O., Samchenko T., Ratushnyy O., Zazymko O., Hordieiev M. Comparative analysis of the technical characteristics of fire extinguishing equipment in the leading countries of the world and Ukraine. - C. 36-38.
  12. Алаторцев М. М., Атаманчук М. В., Захаров В. В. Впровадження у концепції "lokal food" у меню закладів ресторанного господарства України. - C. 39-41.
  13. Зуєва Д. Ю., Скуратівська Д. С. Підвищення харчової цінності вареного пудингу шляхом внесення солодового екстракту. - C. 42-49.
  14. Клюєв О. В. Спостерігач швидкості в системі векторного керування машиною подвійного живлення. - C. 50-56.
  15. Мар’ян О. В., Силка І. М., Матиящук О. В. Формування споживчих властивостей сирного соусу функціонального призначення. - C. 57-60.
  16. Мельник О. М., Бурлаченко Д. А., Пастернак О. Я., Чеча О. П., Никитюк П. В. Особливості складання вантажного плану судна та розміщення вантажів на борту. - C. 61-65.
  17. Нєміріч О. В., Гавриш А. В., Мамченко Л. Є., Ястреба С. П., Сивун П. О., Селезньова Д. В. Обґрунтування інноваційного рецептурного складу закуски з кисломолочного сиру. - C. 66-76.
  18. Фіалко Н. М., Тимченко М. П. Особливості систем централізованого теплопостачання України. - C. 77-80.
  19. Фіалко Н. М., Тимченко М. П. Структура і основні складові систем централізованого теплопостачання України. - C. 81-84.
  20. Хонелія Н. Н. Застосування удосконалених методів розрахунку несучої здатності основ при реконструкції та експлуатації причальних споруд. - C. 85-89.
  21. Філологічні науки

  22. Кравченко О. В. Буктрейлер — новітня інформаційна технологія реклами художнього твору. - C. 90-92.
2023
№ 3 (137)

 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського