Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж14667/2013/7-8<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Цукор України
: наук.-практ. галуз. журн..- Київ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Іванов С. В., Шиян П. Л. Організація виробництва паливного етанолу в агропромисловому комплексі України. - C. 7-10 .
  4. Мельничук В. П., Шиян П. Л., Щуцький І. В. Використання мембранних процесів для дегідратації етанолу. - C. 11-13.
  5. Кизюн Г. О., Міщенко О. С., Журавський І. М., Кизюн Н. М., Дремлюга К. В., Сосновська О. В. Дослідження зневоднення водно-спиртових сумішей різних концентрацій в паровій фазі з використанням вибраних вітчизняних цеолітів. - C. 14-16.
  6. Пономаренко В. В., Мирончук В. Г. Способи підвищення використання діоксиду вуглецю в апаратах першої та другої сатурації. - C. 17-20.
  7. Петренко В. П., Прядко М. О., Рябчук О. М. Міжфазне тертя на поверхні пристінної плівки води та киплячих цукрових розчинів в режимі стікання по вертикальній поверхні. - C. 21-24.
  8. Кравчук А. Ф. Роль в’язкості в технологічних процесах виробництва цукру. - C. 25-30.
  9. Сінат-Радченко Д. Є., Форсюк А. В., Василенко С. М. Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів. - C. 31-33.
  10. Малишев В. О., Ліпєц А. А. Порівняльні дослідження способів попередження накипоутворення на поверхні нагріву випарних апаратів. - C. 34-39.
  11. Резніченко Ю. М., Виговський В. Ю., Петриченко І. Б., Таран В. В., Чередніченко В. В. Покращення седиментаційно-фільтраційних показників осаду соку та підвищення ступеню видалення нецукрів за умов використання вапнокарбонізації дифузійного соку. - C. 40-42.
  12. Сімахіна Г. О. Підвищення харчової цінності сухого бурякового жому механоактивуванням. - C. 43-46.
  13. Сабадаш Н. І., Грабовська О. В. Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози. - C. 47-50.
  14. Мельник О. Ю. Дослідження властивостей екструдованих крохмалів. - C. 51-53.
2013
№ 7-8 (91-92)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського