Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж14667/2017/9-10<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Цукор України
: наук.-практ. галуз. журн..- Київ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Петрушка І. М., Петрушка К. І. Очищення цукровмісних розчинів від барвних речовин природними сорбентами. - C. 4-9.
  4. Шестеренко В. Є., Данько О. В. Аналіз режимів напруги та засобів підвищення її в системах електропостачання цукрових заводів. - C. 10-14.
  5. Поржезінський Ю. Г. Дослідження впливу зміни режимних параметрів котлів на роботу котельних установок цукрової промисловості. - C. 15-19.
  6. Сінат-Радченко Д. Є., Іващенко Н. В., Василенко С. М. Тепловіддача повітря за поперечного обтікання труб і трубних пучків. - C. 20-22.
  7. Нагурський О. А., Ващук В. В., Петрушка І. М. Зменшення забруднення довкілля залишковими агрохімікатами під час вирощування цукрових буряків. - C. 23-24.
  8. Тютюнник Ю. Г. Перші українські цукроварні. - C. 25-29.
  9. Шевчук Г. В. До 90-річчя Українського науково-дослідного інституту цукрової промисловості. Історія розвитку. - C. 30-40.
  10. От казаков до сахарозаводчиков. - C. 41-50.
  11. Кухар В. Н., Чернявский А. П., Моканюк Ю. А., Чернявская Л. И. Сахар как сырье для пищевых производств и требования к нему. - C. 51-58.
  12. Донг Н. Ф., Мукоед Р. М., Прибыльский В. Л., Олейник С. И. Сравнительная характеристика сортов риса для производства ферментированных напитков. - C. 59-60.
2017
№ 9-10 (141-142)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського