Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж14667/2018/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Цукор України : наук.-практ. галуз. журн..- Київ- Титул.
- Зміст.
- Кухар В. Н., Чернявский А. П., Моканюк Ю. А., Барабанов П. М., Чернявская Л. И. Методы оценки технологических качеств сахарной свеклы с использованием показателей содержания калия, натрия и α-аминного азота, определенных в свекле и продуктах ее переработки. - C. 13-35.
- Ткаченко С. В., Шейко Т. В., Хомічак Л. Б., Стичинський Є. В., Коротинський О. В. Дисперсний аналіз частинок суспензій для оптимізації технологічних процесів цукробурякового виробництва. - C. 36-40.
- Шишков В. З., Нирко Я. В. Безпека праці та зниження ризиків при виконанні ремонтних робіт на цукрових заводах. - C. 42-48.
| 2018 | | № 4 (146)
|
|
|
|