Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж14921/2013/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Зерно і хліб
: щокв. наук.- виробн. журн..- Київ

  1. Титул, зміст.
  2. Петриченко В. Сьогодні та в подальшому лише рівень розвитку науки визначатиме якість життя людства. - C. 3-5.
  3. Моргун В. В Україні є всі об'єктивні передумови найближчими роками стати продовольчою столицею світу. - C. 6-8.
  4. Пархоменко І. Аграрії столичної області при вирощуванні посівного матеріалу не визнають розслаблення. - C. 9-11.
  5. Бізікін С. Слабожанщина підтримує організацію інституту добровільного декларування господарствами вимог щодо ефективного використання та охорони земель. - C. 12-14.
  6. Сарно А. Для державних сільськогосподарських інспекторів Житомирської області неприйнятне бездумне адміністрування під час перевірок справності техніки. - C. 15.
  7. Загребельний Г. У лабораторіях Держсільгоспінспекції Миколаївської області, якість зерна й продуктів його переробки визначають інфрачервоними експрес-аналізаторами "Інфратек". - C. 16-17.
  8. Шпичак О., Боднар О. Безумовно, аграрний експорт, передусім зернових, сьогодні виступає "золотою" жилою для нашої країни. - C. 18-21.
  9. Рибалка О. Болить душа за нинішню і майбутню долю вітчизняної селекційної науки. Болить і не перестає. - C. 22-26.
  10. Шувар І. Як часто ми забуваємо, що родючість грунту відновлюється вкрай повільно, а виснажується - досить швидко. - C. 27-29.
  11. Лупенко Ю., Кропивко М. Проаналізуємо кластерні моделі організації агропродуктового виробництва. - C. 30-32.
  12. Власов В., Ткач Г. Після вступу Угорщини до Євросоюзу торгівля зерновими з Україною різко пішла на спад, а пшеницею - зовсім припинилася. - C. 33-35.
  13. Вожегова Р., Заєць С., Коваленко А. Практика показує, що обмаль вологи в зоні Південного Степу можна компенсувати розміщенням озимої пшениці по чорному пару. - C. 36-38.
  14. Прес-служба редакції Практичні поради щодо удобрення посівів вівса. - C. 38.
  15. Сайдак Р. Формуємо якість зерна озимої пщениці залежно від агрокліматичних умов. - C. 39-41.
  16. Григорчук Н., Якубенко О. Для основних і повторних посівів виведено новий ультраранній сорт Галі. - C. 42-43.
  17. Красиловець Ю., Кузьменко Н. З цього матеріалу можна дізнатися про найбільш ефективні протруйники для ярих колосових культур. - C. 44-45.
  18. Кочик Г., Мельничук А. Хімічний захист озимої пшениці післясходовими гербіцидами варто переносити з весни на осінь. - C. 46-48.
  19. Сидорчук О. Строки збирання ранніх зернових можна змоделювати за допомогою спеціальної систем-програми. - C. 50-52.
  20. Рожкован В., Комарова І. Ранній посів рижію та його швидке дозрівання дають змогу вирощувати на одному полі впродовж року дві культури. - C. 53-55.
  21. Шевченко М., Шевченко О., Шевченко С., Швець Н. Бар'єр проти бур'янів у зоні Степу має спиратися передусім на оптимальну структуру посівних площ. - C. 56-57.
  22. Сторчоус І. Олійні та зернобобові культури найкраще збирати через 10 днів після обробки їх десикантами. - C. 58-59.
  23. Ремесло О. Плівкоутворюючі регулятори росту разом з протруйниками забезпечують доволі пристойну врожайність озимого ячменю. - C. 60-61.
  24. СнІсаренко Ю. Аміачну воду доцільно вносити глибше від насіння або в міжряддя. - C. 61.
  25. Пташник О. Без обробки насіння нуту біопрепаратами бульбочкових бактерій марно сподіватися на пристойну врожайність і високий вміст білка в бобах. - C. 62-63.
  26. Мокрієнко В. Порівняємо продуктивність кукурудзи в зоні Лісостепу за різних технологій вирощування - альтернативної, інтенсивної і ресурсозберігаючої. - C. 64-66.
  27. Поляков О., НІкІтенко О. Повторимо добре знані й призабуті прийоми сортової агротехніки вирощування сої. - C. 67-69.
  28. Перегуда С. Агротуризм, як форма диверсифікації діяльності аграрних формувань. - C. 70-71.
  29. Сичова О. Інтенсивність землекористування сільськогосподарськими підприємствами України. - C. 72-74.
  30. Прес-служба редакції Навіть досвідчені технологи навряд чи знають наведені в цьому дослідженні особливості аерації, фумігації та зневоднення зерна. - C. 75-77.
  31. Пурик В. У Бразилії збіжжя зневоднюють у сушарках, які працюють на дровах. - C. 78-79.
  32. Анісімова Л. Гідротермічна обробка зерна поліпшує якість ячмінного помелу. - C. 80-81.
  33. Прес-служба редакції Конденсат на зернІ сприЧинЯЄ бурхливий розвиток бактерІй І плІснЯвІлих грибкІв. - C. 82.
  34. Марков І. Далеко не всі аграрії знають про діагностичні ознаки хвороб сої та біологічні особливості їх збудників. - C. 83-85.
  35. Шаповалов І. Ми йдемо до біологічного землеробства, але біопрепарати для екологічного захисту рослин, дерев і кущів затято ігноруємо. - C. 86-87.
  36. Кіраєв Р., Амірханов Д. Привернемо ще раз увагу до економічних порогів шкодочинності на зернових попелиць, хлібних жуків і трипсів. - C. 88-89.
  37. Скрипник В. Личинки дротяників. які умови для них комфортні, а які ні?. - C. 89.
  38. Прес-служба редакції М'ясо справжнього тунця "дружить" лише із сіллю. - C. 90.
  39. Прес-служба редакції Остерігайтеся купувати оливкову олію, розлиту в тій країні, де оливкові дерева не ростуть. - C. 91.
  40. Прес-служба редакції Натуральна червона й чорна ікра при роздавлюванні лопається в роті, а підроблена - прилипає до зубів як звичайний желатин. - C. 92-93.
  41. Прес-служба редакції Часто продавці птиці на ринках надувають її грудину повітрям. - C. 93.
  42. Прес-служба редакції Перелік анотацій до наукових статей, опублікованих у фаховому журналі "Зерно і хліб" № 4 за 2013 рік.. - C. 94-95.
2013
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського