Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж16258/2010/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Стандартизація. Сертифікація. Якість
: наук.-техн. журн..- Харків

  1. Титул, зміст.
  2. Держспоживстандарт інформує

  3. Поволоцький О., Фісун В. XXXVII засідання МДР та розвиток технічного регулювання в Україні. - C. 3-6.
  4. Реформування системи технічного регулювання. - C. 6.
  5. Cистема контролю безпечності продовольчої продукції. - C. 7.
  6. Випробування харчових продуктів та продовольчої сировини на вміст ГМО. - C. 7.
  7. Удосконалення законодавства щодо захисту прав споживачів. - C. 7.
  8. Стандартизація: методологія та практика

  9. Віткін Л., Сирота О. Європейська стандартизація. Погляд у майбутнє. - C. 8-15.
  10. Новіков В., Никитюк О. Упровадження ДСТУ ISO/IEC 17025. Узагальнений аналіз вимог. - C. 16-20.
  11. Гольдшмідт О., Початовська В. Ущільнювальні пристрої та ущільники: стандартизація термінів. - C. 21-24.
  12. Гінзбург М. Щодо створення на підприємствах фондів нормативних документів. - C. 25-30.
  13. Міжнародне співробітництво

  14. Гордієнко Т. Міжнародна метрологічна конференція CAFMET 2010. - C. 31-32.
  15. Оцінювання та підтвердження відповідності

  16. Мартиненко В. Підтвердження відповідності автомобілів, не призначених для європейського ринку. - C. 33-35.
  17. Захист прав споживачів

  18. Гоц Н., Качанов С., Маматов В., Маматова Т. Державний нагляд і контроль: методика оцінювання ризиків від провадження підприємствами господарської діяльності. - C. 36-40.
  19. Огляд споживчої преси за грудень 2009 року (Окремі публікації в журналах членів СІ). - C. 41-42.
  20. Безпека життєдіяльності

  21. Вяткін О., Гапонова Р. Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів. - C. 43-45.
  22. Малигіна В., Холодова О. Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле — споживач". - C. 46-49.
  23. Метрологія та фізичні явища

  24. Міхалєва М. Дослідження спиртових розчинів імітансним методом. - C. 50-54.
  25. Системи управління

  26. Ролько О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови. - C. 55-57.
  27. Якість продукції та послуг

  28. Мазуренко І. Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості. - C. 58-60.
  29. Чурсіна Л., Кузьміна Т., Тіхосова Г. Визначення геометричних параметрів лляних волокон із застосуванням цифрових технологій опрацювання інформації. - C. 61-67.
  30. Вісті з регіонів

  31. Машкін Л. Упровадження систем екологічного керування та управління охороною та гігієною праці у гірничо-металургійному комплексі. - C. 68-70.
  32. Навчання спеціалістів

  33. Конкурсний прийом до аспірантури на 2010—2011 навчальний рік. - C. 71.
  34. Підвищення кваліфікації

  35. План набору слухачів ХФ ДП "УкрНДНЦ" на липень-грудень 2010 року. - C. 72.
  36. Новини ISO

  37. ISO і вигоди від стандартів мовою керівників. - C. 30.
  38. Інформація для фахівців

  39. 15 засідання НТК з нагляду МДР. - C. 54.
  40. XXII міжнародна агропромислова виставка "АГРО-2010". - C. 70.
2010
№ 3 (64)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського