Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж16258/2010/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Стандартизація. Сертифікація. Якість : наук.-техн. журн..- Харків- Титул, зміст.
Держспоживстандарт інформує
- Поволоцький О., Фісун В. XXXVII засідання МДР та розвиток технічного регулювання в Україні. - C. 3-6.
- Реформування системи технічного регулювання. - C. 6.
- Cистема контролю безпечності продовольчої продукції. - C. 7.
- Випробування харчових продуктів та продовольчої сировини на вміст ГМО. - C. 7.
- Удосконалення законодавства щодо захисту прав споживачів. - C. 7.
Стандартизація: методологія та практика
- Віткін Л., Сирота О. Європейська стандартизація. Погляд у майбутнє. - C. 8-15.
- Новіков В., Никитюк О. Упровадження ДСТУ ISO/IEC 17025. Узагальнений аналіз вимог. - C. 16-20.
- Гольдшмідт О., Початовська В. Ущільнювальні пристрої та ущільники: стандартизація термінів. - C. 21-24.
- Гінзбург М. Щодо створення на підприємствах фондів нормативних документів. - C. 25-30.
Міжнародне співробітництво
- Гордієнко Т. Міжнародна метрологічна конференція CAFMET 2010. - C. 31-32.
Оцінювання та підтвердження відповідності
- Мартиненко В. Підтвердження відповідності автомобілів, не призначених для європейського ринку. - C. 33-35.
Захист прав споживачів
- Гоц Н., Качанов С., Маматов В., Маматова Т. Державний нагляд і контроль: методика оцінювання ризиків від провадження підприємствами господарської діяльності. - C. 36-40.
- Огляд споживчої преси за грудень 2009 року (Окремі публікації в журналах членів СІ). - C. 41-42.
Безпека життєдіяльності
- Вяткін О., Гапонова Р. Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів. - C. 43-45.
- Малигіна В., Холодова О. Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле — споживач". - C. 46-49.
Метрологія та фізичні явища
- Міхалєва М. Дослідження спиртових розчинів імітансним методом. - C. 50-54.
Системи управління
- Ролько О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови. - C. 55-57.
Якість продукції та послуг
- Мазуренко І. Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості. - C. 58-60.
- Чурсіна Л., Кузьміна Т., Тіхосова Г. Визначення геометричних параметрів лляних волокон із застосуванням цифрових технологій опрацювання інформації. - C. 61-67.
Вісті з регіонів
- Машкін Л. Упровадження систем екологічного керування та управління охороною та гігієною праці у гірничо-металургійному комплексі. - C. 68-70.
Навчання спеціалістів
- Конкурсний прийом до аспірантури на 2010—2011 навчальний рік. - C. 71.
Підвищення кваліфікації
- План набору слухачів ХФ ДП "УкрНДНЦ" на липень-грудень 2010 року. - C. 72.
Новини ISO
- ISO і вигоди від стандартів мовою керівників. - C. 30.
Інформація для фахівців
- 15 засідання НТК з нагляду МДР. - C. 54.
- XXII міжнародна агропромислова виставка "АГРО-2010". - C. 70.
| 2010 | | № 3 (64)
|
|
|
|