Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23190/2019/24<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Агросвіт : інформ.-аналіт. журн..- Київ Agrosvit- Титул, зміст.
- Кирилов Ю. Є., Грановська В. Г. Інвестиційне середовище функціонування аграрних підприємств як базис формування їх конкурентоспроможності. - C. 3-8.
- Карпук А. І., Дзюбенко О. М., Кватирко О. М. Формування інституціонального середовища інвестиційно-інноваційного розвитку лісового сектора в контексті підвищення його конкурентоспроможності: природно-ресурсні та еколого-економічні передумови. - C. 9-22.
- Таран-Лала О. М., Загребельна І. Л., Симоненко Я. В. Оптимізація процесу соціального розвитку трудового колективу підприємства в умовах динамічного бізнес-середовища. - C. 23-27.
- Лойко В. В., Лойко Д. М., Лех Д. В. Забезпечення фінансової безпеки суб'єктів підприємництва аграрного сектору. - C. 28-34.
- Клочан І. В., Потриваєва І. А. Сучасний стан та основні напрями підвищення ефективності виробництва сільськогосподарської продукції в Миколаївській області. - C. 35-41.
- Клименко Л. В., Длугоборська Л. В., Школьний О. О. Маркетингові аспекти формування експортного потенціалу садівничих господарств. - C. 42-49.
- Khalatur S. , Dubovych O., Velychko V. Conceptual basis of financial management of liquidity and solvency of enterprise. - C. 50-58.
- Рудік Н. М. Особливості формування та перспективи розвитку ринку олійно-жирової продукції. - C. 59-65.
- Пелех О. Б. Структурний аналіз і структурно-темпологічна аналітика. - C. 66-70.
- Ярема Л. В. Роль об'єднаних територіальних громад Тернопільщини у розвитку сільських територій. - C. 71-76.
- Згурська О. М. Інструментально-методичний підхід до формування стратегій диверсифікації агропромислових підприємств. - C. 77-83.
- Денисенко В. О. Оцінка потенціалу біомаси в Україні. - C. 84-89.
- Крамаренко І. С. Індикатори діагностики інвестиційного потенціалу сільськогосподарських підприємств. - C. 90-96.
- Сітковська А. О., Савенко О. А., Лебедєв М. О. Напрями підвищення конкурентоспроможності аграрного підприємства. - C. 97-104.
- Вовк М. О. Принципи управління процесами технологічної реструктуризації агропродовольчих підприємств. - C. 105-111.
- Булкін С. С. Формування стійкості та ефективності сільськогосподарського підприємства. - C. 112-117.
- Стукан Т. М. Інноваційна діяльність як фактор забезпечення економічної безпеки підприємства. - C. 118-124.
| 2019 | | № 24
|
|
|
|