Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2010$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Білявська Н. П. Анатолій Олександрович Іванов. - C. 4-5.
  4. Моніторинг світового ринку зерна. - C. 6-14.
  5. Грищенко Ф. В. Харчові продукти взагалі: порівняння розвитку міжнародних стандартів і національних стандартів України. - C. 15-18.
  6. Мардар М. Р., Валевська Л. О. Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності. - C. 19-22.
  7. Палвашова А. І., Рейад Шамхі Алі. Зміна хімічного складу зерна горошку при гідротермічній обробці. - C. 23-24.
  8. Кузнєцова І. В. Розріджування крохмалю сировини у полі НВЧ. - C. 25-26.
  9. Урдзик Р. М. Закордонний партнер групи компаній "Единство" - німецька компанія MIAVIT. - C. 27-28.
  10. Гапонюк О. І., Гросул Л. Г., Станкевич Г. М. Сучасні сховища для фермерських господарств. - C. 29-32.
  11. Левицький А. П., Чайка І. К., Ходаков І. В. Кормова цінність зерно-виноградних екструдатів. - C. 32-34.
  12. Родрігес І., Лохов В. Мікотоксини: просте пояснення складного питання. - C. 35-36.
  13. Марченков Ф. С., Сторожук Т. В. Хелатні мікроелементи – важливий компонент комбікормів та преміксів. - C. 37-38.
  14. Макаринська А. В., Єгоров Б. В. Від виробництва стабільних препаратів біологічно активних речовин до виробництва стабільних преміксів (ч. 2). - C. 38-43.
  15. Левицький А. П., Лапінська А. П. Шляхи удосконалення технології виробництва замінників цільного молока. - C. 43-46.
  16. Єгоров Б. В., Кочетова А. О., Воєцька О. Є. Дослідження ефективності процесу екструдування при виробництві комбікормів для золотих рибок. - C. 47-51.
  17. Гапонюк О. І., Мосієнко Г. А., Буценко І. М. Обгрунтування раціональних конструктивних і функціональних параметрів аспіраційних систем морських зернових терміналів. - C. 51-54.
2010
№ 1 (37)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Мерко Иван Тимофеевич. - C. 4-5.
  4. Білявська Н. П. Жидко В.І., Котляр Л.І. - C. 5-7.
  5. Моніторинг зернового ринку України. - C. 7-8.
  6. Савенко І. І. Вплив партнерських відносин на ефективність функціонування технологічних ланцюгів. - C. 9-12.
  7. Капрельянц Л. В. Біологічно активні фіторечовини зернових. - C. 13-15.
  8. Крусір Г. В. Прогнозування ефективних методів стабілізації рослинних біокоректорів. - C. 15-18.
  9. Станкевич Г. М., Овсянникова Л. К., Черній В. О. Дослідження інтенсивності дихання насіння гірчиці. - C. 18-21.
  10. Капрельянц Л. В., Шунько А. С. Зернові β-глюкани: одержання, структура, фізико-хімічні властивості, фізіологічні ефекти. - C. 21-25.
  11. Пшенишнюк Г. Ф., Павловський С. Н. Вплив двохстадійного замісу на реологічні властивості тіста та якість хліба. - C. 25-28.
  12. Лебеденко Т. Є., Кананихіна О. М., Соколова Н. Ю. Хмельові дріжджі – відродження забутих технологій хлібопекарства. - C. 28-33.
  13. Урдзик Р. М. Новинки від групи компаній "Единство" для ефективної діяльності клієнтів. - C. 34-35.
  14. Єгоров Б. В. Виробництву комбікормової продукції - нову нормативну базу. - C. 35-36.
  15. Макаринська А. В. Стан виробництва та забезпечення населення України продуктами тваринництва. - C. 37-39.
  16. Труфанов О. В., Котик А. Н., Труфанова В. А. Контамінація зерна і комбікормів для птиці трихотеценовими мікотоксинами в Україні. Критична оцінка засобів профілактики мікотоксикозів птиці. - C. 39-43.
  17. Єсіпова В. В., Ястребов К. Ю., Кривенок М. Я. Збільшення приростів за рахунок стимуляції апетиту. - C. 43-46.
  18. Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Порівняльний аналіз програм годівлі форелі. - C. 46-50.
  19. Кочетова А. О., Решта С. П., Макаринська А. В., Шарова А. І. Вплив екструдування на вуглеводний комплекс композиційних сумішей. - C. 50-53.
  20. Осиченко В. Обладнання для виробництва комбікормів. - C. 54.
2010
№ 2 (38)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Сурай П. Рецензія на підручник професора Єгорова Б. В. "Технологія виробництва комбікормів". - C. 4-6.
  4. Білявська Н. П. Василь Якович Гіршсон. - C. 7.
  5. Грищенко Ф. В. Загальні методи перевіряння та аналізування харчових продуктів: порівняння розвитку міжнародних нормативних документів і гармонізованих національних стандартів України. - C. 8-12.
  6. Селіванська І. А. Функціональні продукти (між їжею та ліками). - C. 12-15.
  7. Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Балим В. Ю. Товарознавчі властивості булочних виробів при розморожуванні тістових заготовок в полі НВЧ. - C. 15-18.
  8. Моргун В. О., Волошенко О. С. Композиційні мучні суміші із різних зернових культур – цінна сировина для хлібопекарства. - C. 18-20.
  9. Биомин Профілактика мікотоксикозів тварин. Препарати третього покоління. - C. 21-24.
  10. Ястребов К. Ю., Кривенок М. Я. Захист корму від мікотоксинів. - C. 24-27.
  11. Єгоров Б. В., Макаринська А. В. Сучасні альтернативи кормовим антибіотикам. - C. 27-34.
  12. Станкевич Г. М. Сучасний стан ринку зерносховищ. - C. 34-40.
  13. Урдзик Р. М. Кожний клієнт для нас – єдиний!. - C. 41-42.
  14. Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Використання некондиційних курячих яєць при виробництві кормових добавок і комбікормів. - C. 43-45.
  15. Колесніченко С. Л. Поліпшення екологічної чистоти зерна шляхом обробки електроактивованою водою. - C. 46-49.
  16. Гапонюк О. І., Мосієнко Г. А., Гросул Л. Г. Експериментальне обґрунтування параметрів високопродуктивних круповідділювачів. - C. 50-52.
  17. Гапонюк О. І., Шевченко П. І. Теоретичне обґрунтування режимних, конструктивних параметрів лущильних комплексів. - C. 52-54.
2010
№ 3 (39)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Грищенко Ф. В. Новий український класифікатор: стан і тенденції нормативної бази у сфері захисту довкілля. - C. 5-8.
  4. Крусір Г. В., Шевченко Р. І. Сучасні напрямки екологізації переробних виробництв. - C. 8-10.
  5. Гулавський В. Т. Сучасні методи оцінки функціональних продуктів харчування. - C. 11-12.
  6. Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Котузаки О. М. Бісквітні напівфабрикати на основі борошна з продуктів переробки гречки. - C. 12-15.
  7. Левицький А. П., Гулавський В. Т., Селиванська І. А., Вертикова Е. К. Високоолеїновий соняшник – перспективна сировина для одержання цінної соняшникової олії "ОЛИВКА". - C. 16-17.
  8. Купченко А. В., Ялпачик О. В., Шпиганович Т. А., Алексєєнко В. А. Визначення міцностних характеристик зерна. - C. 18-22.
  9. Ястребов К. Ю., Кривенок М. Я. Практичне використання органічних кислот у птахівництві. - C. 22-24.
  10. Урдзик Р. М. Співробітництво з групою компаній "Единство" - успіх і ріст вашого бізнесу!. - C. 25-26.
  11. Єсіпова В. В., Ястребов К. Ю., Кривенок М. Я. Збільшення приростів за рахунок стимуляції апетиту. - C. 27-29.
  12. Єгоров Б. В., Макаринська А. В., Ворона Н. В. Удосконалення програм годівлі – основа виробництва високоякісних комбікормів для курей-несучок. - C. 30-37.
  13. Лапінська А. П. Аналіз різних варіантів підготовки компонентів при порційній технології виробництва комбікормової продукції. - C. 38-39.
  14. Макаринська А. В. Сучасне виробництво комбікормів ("Комбікорми–2010"). - C. 40-42.
  15. Шапочкін В. В. Сучасне комбікормове виробництво Росії та перспективи його розвитку. - C. 42-44.
  16. Нетребський О. А., Фесенко О. О. Перспективні напрями підвищення пожежо-вибухо-небезпечності процесу очищення поверхні зерна в технології виробництва муки. - C. 44-46.
2010
№ 4 (40)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського