Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2010/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
- Сурай П. Рецензія на підручник професора Єгорова Б. В. "Технологія виробництва комбікормів". - C. 4-6.
- Білявська Н. П. Василь Якович Гіршсон. - C. 7.
- Грищенко Ф. В. Загальні методи перевіряння та аналізування харчових продуктів: порівняння розвитку міжнародних нормативних документів і гармонізованих національних стандартів України. - C. 8-12.
- Селіванська І. А. Функціональні продукти (між їжею та ліками). - C. 12-15.
- Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Балим В. Ю. Товарознавчі властивості булочних виробів при розморожуванні тістових заготовок в полі НВЧ. - C. 15-18.
- Моргун В. О., Волошенко О. С. Композиційні мучні суміші із різних зернових культур – цінна сировина для хлібопекарства. - C. 18-20.
- Биомин Профілактика мікотоксикозів тварин. Препарати третього покоління. - C. 21-24.
- Ястребов К. Ю., Кривенок М. Я. Захист корму від мікотоксинів. - C. 24-27.
- Єгоров Б. В., Макаринська А. В. Сучасні альтернативи кормовим антибіотикам. - C. 27-34.
- Станкевич Г. М. Сучасний стан ринку зерносховищ. - C. 34-40.
- Урдзик Р. М. Кожний клієнт для нас – єдиний!. - C. 41-42.
- Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Використання некондиційних курячих яєць при виробництві кормових добавок і комбікормів. - C. 43-45.
- Колесніченко С. Л. Поліпшення екологічної чистоти зерна шляхом обробки електроактивованою водою. - C. 46-49.
- Гапонюк О. І., Мосієнко Г. А., Гросул Л. Г. Експериментальне обґрунтування параметрів високопродуктивних круповідділювачів. - C. 50-52.
- Гапонюк О. І., Шевченко П. І. Теоретичне обґрунтування режимних, конструктивних параметрів лущильних комплексів. - C. 52-54.
| 2010 | | № 3 (39)
|
|
|
|