Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2011$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Белявская Н. П. Николай Иванович Озолин. - C. 4-5.
  4. Козак К. Б., Бусигіна Л., Осмініна О., Жильцова Ю. Трудовий потенціал персоналу як основа eфективної діяльності підприємства. - C. 5-7.
  5. Бойко М. Ф., Грищенко Ф. В. Нормативні документи України у спиртогорілчаній галузі: стан і перспективи. - C. 7-11.
  6. Егоров Б. В., Мардар М. Р. Роль знаний и информации при разработке новых видов пищевых продуктов. - C. 11-13.
  7. Євдокимова Г. Й., Овсянникова Л. К., Буранова С. В. Хімічні зміни при зберіганні сухого та охолодженого голозерного вівса. - C. 14-16.
  8. Кудашев С. Н., Колесниченко С. Л. Пути интенсификации процессов производства, хранения и переработки сельскохозяйственного сырья. - C. 16-18.
  9. Тележенко Л. М., Атанасова В. В. Застосування екструдування для попередньої обробки сочевиці. - C. 19-21.
  10. Калугіна І. М. Дослідження дисперсної структури добавки ламінарії. - C. 21-24.
  11. Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й., Соколовська О. Г., Орлова С. С. Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії. - C. 24-27.
  12. Єгоров Б. В., Макаринська А. В. Перспективи розвитку ринку м’яса України. - C. 28-29.
  13. Левицкий А. П., Гулавський В. Т., Ходаков И. В., Тарасенко Ю. В., Рягузова И. С., Цюндык А. Г. Мука из виноградных листьев - источник витамина р в комбикормах. - C. 30-33.
  14. Кочетова А. А., Воецкая Е. Е., Макаринская А. В., Шарова А. И. Влияние подкислителей на эффективность экструдирования зернового сырья. - C. 33-38.
  15. Єгоров Б. В., Левицький А. П., Фігурська Л. В. Перспективи використання малоцінної риби у кормовиробництві. - C. 39-42.
2011
№ 1 (41)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Белявская Н. П. Григорий Эммануилович Вейнштейн – основатель Одесской школы мукомолов. - C. 4-6.
  4. Крусир Г. В., Яшкина В. В. Экологические аспекты сертификации зерноперерабатывающих предприятий по ISO 14001:2004. - C. 6-11.
  5. Грищенко Ф. В. Міжнародні і національні нормативні документи серії 22000: стан, тенденції та перспективи розвитку. - C. 12-15.
  6. Яценко В. Н., Кобылинская Е. В., Ковалевская Е. И. Исследование реологических свойств заварных кремов на основе сухих смесей. - C. 16-18.
  7. Колесниченко С. Л., Батт А. В., Кузьмина Е. В., Гаджий Е. И. Влияние активированной воды при проведении воднотепловой обработки зерна. - C. 19-21.
  8. Єгоров Б. В. Нові напрямки удосконалення та розвитку комбікормових технологій. - C. 21-23.
  9. Левицкий А. П., Селиванская И. А., Ходаков И. В., Тарасенко Ю. В. Кормовая ценность муки из виноградных листьев. - C. 24-25.
  10. Єгоров Б. В., Воєцька О. Є., Лапінська А. П. Аналіз технологічних способів виробництва комбікормів для свиней. - C. 25-29.
  11. Егоров Б. В., Ворона Н. В. Исследование биологической эффективности и санитарного качества экструдированной кормовой добавки для молодняка сельскохозяйственной птицы в процессе хранения. - C. 29-33.
  12. Єгоров Б. В., Бордун Т. В., Шарова А. І. Підвищення ефективності підготовки зернових компонентів у складі вологих комбікормів для котів. - C. 33-37.
  13. Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Стан та перспективи розвитку форелівництва у рибоводних господарствах України. - C. 37-39.
  14. Гросул Л. Г., Гапонюк О. І., Мосієнко Г. А., Яцкова Т. Й., Гончарук Г. А. Повітряно-гравітаційний сепаратор для попередньої обробки збіжжя. - C. 40-42.
2011
№ 2 (42)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Жигунов Д.А. Особенности классификации и целевого использования зерна пшеницы в Украине и зарубежом. - C. 4-9.
  4. Станкевич Г. М. Техніка та технологія сушіння зерна у фермерських господарствах. - C. 9-13.
  5. Гулавский В.Т. Безглютеновые функциональные продукты питания. - C. 14-15.
  6. Моргун В. А., Волошенко О. С., Москвина Н. З. Мучные композиционные смеси. - C. 15-18.
  7. Єгоров Б. В., Мардар М. Р. Системний підхід до розробки збагачених продуктів харчування. - C. 18-22.
  8. Лебеденко Т. Е., Новичкова Т. П., Соколова Н. Ю., Мисержи М. Д. Новые источники биологически активных компонентов для производства хлеба. - C. 23-28.
  9. Баланс кормів в Україні за 2010 рік. - C. 28-32.
  10. Егоров Б. В., Макаринская А. В. Эффективность комбикормов четвертого поколения. - C. 33-34.
  11. Левицкий А. П., Лапинская А. П., Рягузова И. С. Обоснование режимов измельчения зерна сорго при производстве комбикормов. - C. 35-38.
  12. Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Порівняльний аналіз поживної цінності комбікормів для форелі. - C. 38-43.
  13. Професійні новини на сторінках наукових видань. - C. 44-45.
  14. Єгоров Б. В., Бордун Т. В. Науково-практичні основи виробництва біопалива з побічних продуктів переробки сільськогосподарської рослинної сировини. - C. 46-48.
  15. Гросул Л.Г., Гапонюк О.І., Мосієнко Г.А., Гончарук Г. А. Удосконалення агрегатного устаткування та компоновка транспортно-функціональних комплексів. - C. 48-50.
2011
№ 3 (43)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Гуменюк Г. Д., Слива Ю. В. Нормативна база України на зернові, бобові культури, продукти їх перероблення та шляхи удосконалення. - C. 4-6.
  4. Соц С. М., Шутенко Є. І., Кустов І. О. Голозерний овес – перспективна сировина для круп’яної промисловості. - C. 7-8.
  5. Зарубін О. В., Євдокимова Г. Й., Єгорова А. В. Вивчення впливу біологічних факторів на якісний та кількісний склад зернової маси. - C. 9-12.
  6. Соколенко А. І., Криворотько В. М., Білик О. А. Визначення теплотехнічних параметрів кондиціювання повітря в процесах пророщування ячменю. - C. 12-15.
  7. Волошенко О. С., Жигунов Д. О. Функціональні продукти харчування на основі зернових культур. - C. 15-18.
  8. Мардар М. Р., Погонцева Е. І. Фальсифікація харчових продуктів в Україні – історія та сучасність. - C. 19-23.
  9. Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Досвід експлуатації комбікормових заводів ІV покоління. - C. 24-29.
  10. Левицький А. П., Миронов В. С., Ходаков І. В. Кормова цінність капустяної вичавки. - C. 29-30.
  11. Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Технологія виробництва екструдованої кормової добавки для сільськогосподарської птиці. - C. 31-36.
  12. Єгоров Б. В., Воєцька О. Є., Бордун Т. В. Особливості побудови технологічного процесу виробництва комбікормів для домашніх тварин. - C. 36-39.
  13. Plumstead P. W., Yu S. У чому різниця фітазних препаратів?. - C. 40-41.
  14. Єгоров Б. В., Турпурова Т. М., Кулаковська Т. А. Аналіз економічних умов і технологічних основ виробництва комбікормової продукції в країнах північної Африки. - C. 42-44.
  15. Нетребський О. А. Охорона праці в Україні: проблеми та перспективи. - C. 45-48.
  16. Петров В. Н. Класифікація вальцьових верстатів. - C. 48-50.
2011
№ 4 (44)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського