Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2012$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
- Професійні новини. Поздоровляємо ювіляра. - C. 4.
- Кулаковська Т. А., Шекера С. С. Аналіз українського ринку біологічного палива з відходів сільськогосподарських і промислових підприємств. - C. 5-7.
- Попов Л. П. Дослідження спрощеної методики оцінки економічної ефективності при дипломному проектуванні. - C. 8-10.
- Єгоров Б. В., Левицький А. П., Лапінська А. П. та ін. Способи інактивації антипживних речовин зерна сорго. - C. 10-13.
- Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Особливості формування рецептів комбікормів для форелі. - C. 13-18.
- Єгоров Б. В., Марченков Ф. С., Макаринська А. В. Поліфункціональні кормові біокаталізатори – ефективний засіб для покращення виробництва кормів. - C. 18-20.
- Левицький А. П., Селіванська І. А., Ходаков І. В. та ін. Вплив екструдування на кормову цінність муки з виноградної кістки та листя. - C. 21-22.
- Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Удосконалення технології виробництва стартових комбікормів для сільськогосподарської птиці. - C. 22-28.
- Єгоров Б. В., Бордун Т. В., Воєцька О. Є. та ін. Особливості технології підготовки незернових компонентів у складі вологих комбікормів для домашніх тварин. - C. 28-31.
- Єгоров Б. В., Воєцька О. Є., Лапінська А. П. та ін. Екструдування – ефективний спосіб підготовки зерна сорго при виробництві комбікормів. - C. 32-34.
- Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Аналіз технологічних способів виробництва комбікормів для риб. - C. 35-42.
- Бурдо О. Г., Яровий І. І., Ружицька Н. В. та ін. Нові принципи зневоднення зернової сировини. - C. 42-46.
| 2012 | | № 1 (45)
|
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
- Безпека харчових продуктів – в надійних руках!. - C. 4-5.
- Гончарук А. Г. Про ефективність діяльності зернопереробних підприємств України. - C. 6-8.
- Савенко І. І. Рециклінг техніки та обладнання сільськогосподарського призначення в Україні. - C. 9-13.
- Седікова І. О. Розвиток зернопродуктового підкомплексу і його інфраструктури. - C. 13-15.
- Павлов О. І., Шекера С. С. Впровадження диверсифікації на класичних комбінатах хлібопродуктів. - C. 16-18.
- Гончарук А. Г. Про потенціал та перспективи ефективного розвитку підприємств макаронної промисловості. - C. 18-21.
- Мардар М. Р., Удовіченко О. П. Гармонізація технічних регламентів України і митного союзу. - C. 21-25.
- Грищенко Ф. В. Система простежуваності у кормових і харчових ланцюгах: основні вимоги. - C. 25-29.
- Топораш І. Г., Жигунов Д. О., Аксельруд Д. В. Дослідження технологічних властивостей сучасних сортів пшениці України. I. Фізичні та біохімічні показники якості зерна. - C. 30-35.
- Чумаченко Ю. Д. Зниження енерговитрат процеса крупоутворення зерна тритікале. - C. 35-37.
- Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю. Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення. - C. 38-43.
- Єгоров Б. В. Підвищення якості комбікормів – основа виробництва безпечних продуктів харчування. - C. 43-45.
- Левицький А. П., Селіванська І. А., Лапінська А. П. Лізоцим як кормова добавка. - C. 45-47.
- Гапонюк О. І., Коротнян А. Енергоефективні системи пилоподавлення нового покоління. - C. 47-50.
- Гапонюк О. І., Коротнян А. Практичне використання систем пилоподавлення нового покоління. - C. 51-53.
- Хобін В. А., Левінський В. М., Степанов М. Т. Автоматизована система контролю температури зерна в силосних корпусах елеваторів. - C. 53-54.
| 2012 | | № 2 (46)
|
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
- Професійні новини. Одесской национальной академии пищевых технологий 110 лет!. - C. 4.
- Козак К. Б. Особливості структури трудового потенціалу персоналу сучасних підприємств. - C. 5-9.
- Топораш І. Г., Жигунов Д. О., Аксельруд Д. В. Дослідження технологічних властивостей сучасних сортів пшениці України. ІІ. Показники якості муки лабораторного помелу. - C. 10-12.
- Мардар М. Р. Проектування зернових продуктів з поліпшеними споживними властивостями на основі евристичної експертизи. - C. 13-17.
- Капрельянц Л. В., Волошенко O. С., Журлова О. Д. Біоактивні сполучення та харчові волокна в нових розроблених зернових продуктах. - C. 17-21.
- Патюков С. Д., Котвицький С. К. Використання повножирових соєвих бобів в рублених м’ясних напівфабрикатах. - C. 21-25.
- Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В. та ін. Обгрунтування вибору груп борошняних кондитерських виробів для використання борошна з м´якозерної пшениці. - C. 25-30.
- Єгоров Б. В., Левицький А. П., Чайка І. К. та ін. Роль кафедри технології комбікормів ОНАХТ в рішенні проблеми ресурсозаощадження технологій. - C. 30-32.
- Єгоров Б. В. Сучасні тенденції розвитку виробництва комбікормів і підвищення їх якості. - C. 33-35.
- Кулаковська Т. А. Аналіз українського ринку кормів для домашніх тварин: стан i проблеми розвитку. - C. 36-38.
- Лакіза О. В., Єрмакова В. О., Чурсінов Ю. О. Продукти переробки насіння ріпаку у виробництві комбікормів. - C. 38-43.
- Єгоров Б. В., Турпурова Т. М. Розробка технології виробництва мінеральної добавки для сільськогосподарської птиці. - C. 43-47.
- Буханцов К. Н. Аналіз ефективності технологій сушіння зерна, в яких використовують електроактивоване повітря різного складу (огляд, частина 1). - C. 47-54.
| 2012 | | № 3 (47)
|
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
- Егоров Б. В. Дорогие читатели!. - C. 4.
- Грищенко Ф. В. Нормативні документи серії 10000: стан, тенденції та перспективи розвитку. - C. 5-8.
- Козак К. Б. Інновації в сфері управління персоналом на підприємстві. - C. 8-13.
- Крючкова Л. О., Марченкова Ю. Ф. Ураження пшениці грибком bipolaris sorokiniana та використання бактеріального антагонізму для боротьби із фітопатогеном. - C. 14-16.
- Жигунов Д. О. Дослідження технологічних властивостей сучасних сортів пшениці України. III. Розмелездатність зерна. - C. 16-19.
- Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф. Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання. - C. 19-23.
- Дробот В. І., Місечко Н. О., Бондаренко Ю. В. та ін. Фруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробів. - C. 24-27.
- Шутенко Є. І., Євдокимова Г. Й., Москвіна Н. З. та ін. Вплив воднотеплової обробки насіння нута на якість крупи при різних режимах зберігання. - C. 28-31.
- Соц С. М., Кустов І. О. Крупа вівсяна неподрібнена з голозерного вівса. - C. 31-33.
- Бочарова О. В., Єгорова А. В., Герко А. Оцінювання безпечності попкорну. - C. 34-36.
- Єгоров Б. В., Бордун Т. В. Шарова А. І. Науково-практичні основи виробництва вологих комбікормів для домашніх тварин. - C. 37-40.
- Левицький А. П., Січкарь В. І., Селиванська І. А. та ін. Кормова цінність соєвої соломи. - C. 40-42.
- Єгоров Б. В., Чайка І. К., Браженко В. Є. Аналіз компонування обладнання та стабільності роботи комбікормових підприємств. - C. 42-45.
- Світий І. М. Андриященко Г. В. Багатокритеріальний підхід до розміщення зерна на зберігання. - C. 46-49.
- Буханцов К. Н. Аналіз ефективності технологій сушіння зерна, в яких використовують електроактивоване повітря різного складу (огляд, частина 2). - C. 50-54.
| 2012 | | № 4 (48)
|
|