Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2012$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Професійні новини. Поздоровляємо ювіляра. - C. 4.
  4. Кулаковська Т. А., Шекера С. С. Аналіз українського ринку біологічного палива з відходів сільськогосподарських і промислових підприємств. - C. 5-7.
  5. Попов Л. П. Дослідження спрощеної методики оцінки економічної ефективності при дипломному проектуванні. - C. 8-10.
  6. Єгоров Б. В., Левицький А. П., Лапінська А. П. та ін. Способи інактивації антипживних речовин зерна сорго. - C. 10-13.
  7. Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Особливості формування рецептів комбікормів для форелі. - C. 13-18.
  8. Єгоров Б. В., Марченков Ф. С., Макаринська А. В. Поліфункціональні кормові біокаталізатори – ефективний засіб для покращення виробництва кормів. - C. 18-20.
  9. Левицький А. П., Селіванська І. А., Ходаков І. В. та ін. Вплив екструдування на кормову цінність муки з виноградної кістки та листя. - C. 21-22.
  10. Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Удосконалення технології виробництва стартових комбікормів для сільськогосподарської птиці. - C. 22-28.
  11. Єгоров Б. В., Бордун Т. В., Воєцька О. Є. та ін. Особливості технології підготовки незернових компонентів у складі вологих комбікормів для домашніх тварин. - C. 28-31.
  12. Єгоров Б. В., Воєцька О. Є., Лапінська А. П. та ін. Екструдування – ефективний спосіб підготовки зерна сорго при виробництві комбікормів. - C. 32-34.
  13. Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Аналіз технологічних способів виробництва комбікормів для риб. - C. 35-42.
  14. Бурдо О. Г., Яровий І. І., Ружицька Н. В. та ін. Нові принципи зневоднення зернової сировини. - C. 42-46.
2012
№ 1 (45)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Безпека харчових продуктів – в надійних руках!. - C. 4-5.
  4. Гончарук А. Г. Про ефективність діяльності зернопереробних підприємств України. - C. 6-8.
  5. Савенко І. І. Рециклінг техніки та обладнання сільськогосподарського призначення в Україні. - C. 9-13.
  6. Седікова І. О. Розвиток зернопродуктового підкомплексу і його інфраструктури. - C. 13-15.
  7. Павлов О. І., Шекера С. С. Впровадження диверсифікації на класичних комбінатах хлібопродуктів. - C. 16-18.
  8. Гончарук А. Г. Про потенціал та перспективи ефективного розвитку підприємств макаронної промисловості. - C. 18-21.
  9. Мардар М. Р., Удовіченко О. П. Гармонізація технічних регламентів України і митного союзу. - C. 21-25.
  10. Грищенко Ф. В. Система простежуваності у кормових і харчових ланцюгах: основні вимоги. - C. 25-29.
  11. Топораш І. Г., Жигунов Д. О., Аксельруд Д. В. Дослідження технологічних властивостей сучасних сортів пшениці України. I. Фізичні та біохімічні показники якості зерна. - C. 30-35.
  12. Чумаченко Ю. Д. Зниження енерговитрат процеса крупоутворення зерна тритікале. - C. 35-37.
  13. Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю. Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення. - C. 38-43.
  14. Єгоров Б. В. Підвищення якості комбікормів – основа виробництва безпечних продуктів харчування. - C. 43-45.
  15. Левицький А. П., Селіванська І. А., Лапінська А. П. Лізоцим як кормова добавка. - C. 45-47.
  16. Гапонюк О. І., Коротнян А. Енергоефективні системи пилоподавлення нового покоління. - C. 47-50.
  17. Гапонюк О. І., Коротнян А. Практичне використання систем пилоподавлення нового покоління. - C. 51-53.
  18. Хобін В. А., Левінський В. М., Степанов М. Т. Автоматизована система контролю температури зерна в силосних корпусах елеваторів. - C. 53-54.
2012
№ 2 (46)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Професійні новини. Одесской национальной академии пищевых технологий 110 лет!. - C. 4.
  4. Козак К. Б. Особливості структури трудового потенціалу персоналу сучасних підприємств. - C. 5-9.
  5. Топораш І. Г., Жигунов Д. О., Аксельруд Д. В. Дослідження технологічних властивостей сучасних сортів пшениці України. ІІ. Показники якості муки лабораторного помелу. - C. 10-12.
  6. Мардар М. Р. Проектування зернових продуктів з поліпшеними споживними властивостями на основі евристичної експертизи. - C. 13-17.
  7. Капрельянц Л. В., Волошенко O. С., Журлова О. Д. Біоактивні сполучення та харчові волокна в нових розроблених зернових продуктах. - C. 17-21.
  8. Патюков С. Д., Котвицький С. К. Використання повножирових соєвих бобів в рублених м’ясних напівфабрикатах. - C. 21-25.
  9. Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В. та ін. Обгрунтування вибору груп борошняних кондитерських виробів для використання борошна з м´якозерної пшениці. - C. 25-30.
  10. Єгоров Б. В., Левицький А. П., Чайка І. К. та ін. Роль кафедри технології комбікормів ОНАХТ в рішенні проблеми ресурсозаощадження технологій. - C. 30-32.
  11. Єгоров Б. В. Сучасні тенденції розвитку виробництва комбікормів і підвищення їх якості. - C. 33-35.
  12. Кулаковська Т. А. Аналіз українського ринку кормів для домашніх тварин: стан i проблеми розвитку. - C. 36-38.
  13. Лакіза О. В., Єрмакова В. О., Чурсінов Ю. О. Продукти переробки насіння ріпаку у виробництві комбікормів. - C. 38-43.
  14. Єгоров Б. В., Турпурова Т. М. Розробка технології виробництва мінеральної добавки для сільськогосподарської птиці. - C. 43-47.
  15. Буханцов К. Н. Аналіз ефективності технологій сушіння зерна, в яких використовують електроактивоване повітря різного складу (огляд, частина 1). - C. 47-54.
2012
№ 3 (47)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Егоров Б. В. Дорогие читатели!. - C. 4.
  4. Грищенко Ф. В. Нормативні документи серії 10000: стан, тенденції та перспективи розвитку. - C. 5-8.
  5. Козак К. Б. Інновації в сфері управління персоналом на підприємстві. - C. 8-13.
  6. Крючкова Л. О., Марченкова Ю. Ф. Ураження пшениці грибком bipolaris sorokiniana та використання бактеріального антагонізму для боротьби із фітопатогеном. - C. 14-16.
  7. Жигунов Д. О. Дослідження технологічних властивостей сучасних сортів пшениці України. III. Розмелездатність зерна. - C. 16-19.
  8. Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф. Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання. - C. 19-23.
  9. Дробот В. І., Місечко Н. О., Бондаренко Ю. В. та ін. Фруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробів. - C. 24-27.
  10. Шутенко Є. І., Євдокимова Г. Й., Москвіна Н. З. та ін. Вплив воднотеплової обробки насіння нута на якість крупи при різних режимах зберігання. - C. 28-31.
  11. Соц С. М., Кустов І. О. Крупа вівсяна неподрібнена з голозерного вівса. - C. 31-33.
  12. Бочарова О. В., Єгорова А. В., Герко А. Оцінювання безпечності попкорну. - C. 34-36.
  13. Єгоров Б. В., Бордун Т. В. Шарова А. І. Науково-практичні основи виробництва вологих комбікормів для домашніх тварин. - C. 37-40.
  14. Левицький А. П., Січкарь В. І., Селиванська І. А. та ін. Кормова цінність соєвої соломи. - C. 40-42.
  15. Єгоров Б. В., Чайка І. К., Браженко В. Є. Аналіз компонування обладнання та стабільності роботи комбікормових підприємств. - C. 42-45.
  16. Світий І. М. Андриященко Г. В. Багатокритеріальний підхід до розміщення зерна на зберігання. - C. 46-49.
  17. Буханцов К. Н. Аналіз ефективності технологій сушіння зерна, в яких використовують електроактивоване повітря різного складу (огляд, частина 2). - C. 50-54.
2012
№ 4 (48)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського