Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2012/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
- Професійні новини. Одесской национальной академии пищевых технологий 110 лет!. - C. 4.
- Козак К. Б. Особливості структури трудового потенціалу персоналу сучасних підприємств. - C. 5-9.
- Топораш І. Г., Жигунов Д. О., Аксельруд Д. В. Дослідження технологічних властивостей сучасних сортів пшениці України. ІІ. Показники якості муки лабораторного помелу. - C. 10-12.
- Мардар М. Р. Проектування зернових продуктів з поліпшеними споживними властивостями на основі евристичної експертизи. - C. 13-17.
- Капрельянц Л. В., Волошенко O. С., Журлова О. Д. Біоактивні сполучення та харчові волокна в нових розроблених зернових продуктах. - C. 17-21.
- Патюков С. Д., Котвицький С. К. Використання повножирових соєвих бобів в рублених м’ясних напівфабрикатах. - C. 21-25.
- Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В. та ін. Обгрунтування вибору груп борошняних кондитерських виробів для використання борошна з м´якозерної пшениці. - C. 25-30.
- Єгоров Б. В., Левицький А. П., Чайка І. К. та ін. Роль кафедри технології комбікормів ОНАХТ в рішенні проблеми ресурсозаощадження технологій. - C. 30-32.
- Єгоров Б. В. Сучасні тенденції розвитку виробництва комбікормів і підвищення їх якості. - C. 33-35.
- Кулаковська Т. А. Аналіз українського ринку кормів для домашніх тварин: стан i проблеми розвитку. - C. 36-38.
- Лакіза О. В., Єрмакова В. О., Чурсінов Ю. О. Продукти переробки насіння ріпаку у виробництві комбікормів. - C. 38-43.
- Єгоров Б. В., Турпурова Т. М. Розробка технології виробництва мінеральної добавки для сільськогосподарської птиці. - C. 43-47.
- Буханцов К. Н. Аналіз ефективності технологій сушіння зерна, в яких використовують електроактивоване повітря різного складу (огляд, частина 1). - C. 47-54.
| 2012 | | № 3 (47)
|
|
|
|