Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2015/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
Зерно: технологія та якість
- Лабораторія, яка завжди з тобою. - C. 2-3.
- Жигунов Д. О. Дослідження технологічних властивостей сучасних сортів пшениці України. IV. Споживчі властивості муки. - C. 5-9.
Хлібопродукти: технологія та якість
- Рудакова Т. В. Технологія виробів сиркових для дитячого харчування з використанням продуктів переробки зерна. - C. 9-14.
- Любич В. В., Возіян В. В. Кулінарна оцінка каші з плющеної крупи спельти залежно від сорту. - C. 14-18.
- Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Кожевникова В. О. Сучасні уяви про харчову цінність хлібобулочних виробів. Основні направлення для їх корекції. - C. 19-26.
Корми, якість, технологія та тваринництво
- Єгоров Б. В., Браженко В. Є., Єгорова А. В. та ін. Спосіб підготовки препаратів пробіотику та кормової добавки функціонального призначення для молодняка сільськогосподарської птиці. - C. 26-31.
- Воєцька О. Є., Макаринська А. В., Лапінська А. П. та ін. Контроль якості комбікормів для поросят. - C. 32-36.
- Хоренжий Н. В., Кучерук А. Г., Шарабаєва К. М. Комплексна технологія переробки вологих кормових засобів на комбікормових підприємствах. - C. 36-42.
Організація, економіка, оцінка і прогнози
- Бучавая Р. Ю. Облік виробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України. - C. 43-47.
Процеси, технологічне обладнання та автоматизація
- Гончарук А. А. Ефективне знепилення пилоповітряних сумішей в циклофенах. - C. 48-50.
- Міжнародна науково-практична конференція "Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми". - C. 51.
| 2015 | | № 2 (58)
|
|
|
|