Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2017$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул,зміст.
  2. Фадеев Л. В. Спельта – пришло ее время. - C. 4-8.
  3. Овсянникова Л. К. Фізико-технологічні властивості сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур. - C. 9-15.
  4. Васильєв С. В. Характеристика полби як перспективної зернової культури та основні проблеми її післязбирального оброблення. - C. 16-22.
  5. Махинько В. Н., Соколовська І. А., Черниш Л. Н. Розрахунок біологічної цінності харчових продуктів і раціонів за методикою PDCAAS. - C. 22-26.
  6. Иммунобактерин D: применение для зерна и комбикормов. - C. 27.
  7. Возіян В. В. Вплив параметрів лущення та водотеплової обробки зерна на вихід і кулінарну оцінку плющеної крупи із пшениці спельти. - C. 28-32.
  8. Муляр О. А., Доценко В. Ф., Бондар Н. П. Стан та перспективи використання продуктів з білого люпину в технології харчових продуктів. - C. 32-40.
  9. Карунський О. Й., Макаринська А. В., Севастьянов О. В. Ферментний препарат "Клерізим гранульований" в годівлі ремонтного молодняку курей-несучок. - C. 40-46.
  10. Єгоров Б. В., Цюндик О. Г. Біологічна оцінка комбікормів-концентратів для тренованих і спортивних коней. - C. 46-50.
2017
Vol. 17
№ 1 (65)

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул, зміст.
  2. Фадеев Л. В. Гречиха - золушка на пути к принцессе. - C. 4-13.
  3. Журлова Е. Д., Бондаренко А. В., Базильский Д. А. Содержание свободных и связанных полифенолов злаковых и бобовых культуp. - C. 14-18.
  4. Грищенко А. М., Білик О. А. Дослідження якості та черствіння безглютенового хліба з гречаним і кукурудзяним борошном. - C. 18-23.
  5. Рудакова Т. В., Наріжний С. А. Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування. - C. 24-28.
  6. Сахно Т. В., Короткова И. В., Барашков Н. Н. Изучение сегрегации ферромагнитных микротрейсеров от премиксов: результаты тестирования в модельных условиях и условиях транспортировки и хранения. - C. 28-33.
  7. Єгоров Б. В., Макаринська А. В., Ворона Н. В. Оцінка зоотехнічної ефективності використання універсального комплексного преміксу для сільськогосподарської птиці. - C. 34-38.
  8. Карунський О. Й., Браженко В. Є., Кроль К. О. Використання сухої пивної дробини у годівлі курчат-бройлерів. - C. 38-42.
  9. IV-а сесія Міжнародної школи кормів 2017. - C. 43-46.
  10. Trishyn F. A., Filimonov H. S. Automation of traceability process at grain terminal "UKRTRANSAGRO". - C. 47-50.
  11. Международная школа кормов. - C. 51-51.
  12. Одеська національна академія харчових технологій. - C. 52.
2017
Vol. 17
№ 2

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул, зміст.
  2. Висхан Исламов: "Мы никогда никого не подводили". - C. 4-6.
  3. Фадеев Л. В. Что мы сеем?. - C. 7-10.
  4. Овсянникова Л. К. Особливості технології післязбиральної обробки дрібнонасіннєвих культур. - C. 11-20.
  5. Жигунов Д. О., Ковальов М. О., Ковальова В. П. Дослідження переваг і недоліків при визначенні клейковини автоматизованим і ручним способом. - C. 21-26.
  6. Романчук І. О., Рудакова Т. В., Моісеєва Л. О. Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комбінованим складом сировини. - C. 27-32.
  7. Yegorov B. V., Batievskaya N. O., Fedoryaka V. P. Application of granulation technology in various industries. - C. 33-38.
  8. Макаринська А. В. "Мобікан" – білково-вітамінно-мінеральна добавка для домашніх тварин. - C. 38-44.
  9. Міжнародна науково-практична конференція "Технології харчових продуктів і комбікормів". - C. 45-47.
  10. Goncharuk A. A., Petko Y. V. Small-capacity unit for flour production and panification. - C. 48-50.
  11. Международная школа кормов. - C. 51.
  12. Одеська національна академія харчових технологій. - C. 52.
2017
Vol. 17
№ 3

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул, зміст.
  2. Журлова О. Д., Капрельянц Л. В. The current trends and future perspectives оf arabinoxylans prebiotics research: a review. - C. 4-11.
  3. Фадеев Л. В. Зернобобовые культуры - спрос растет. Чечевица. Часть 1. - C. 12-22.
  4. Орехівський В. Д., Січкар В.І., Овсянникова Л. К., Соломонов Р. В. Сочевиця – джерело рослинного білка. - C. 22-29.
  5. Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Мороз А. І. Визначення показників якості борошна з різних систем технологічного процесу при сортовому помелі пшениці. - C. 30-36.
  6. Лакіза О. В., Попова Ю. С., Маслікова К. П. Розширення сировинної бази у виробництві комбікормів для яєчних курей. - C. 36-42.
  7. Імунобактерин D: застосування для зерна і комбікормів. - C. 43-44.
  8. Карпова О. П., Постнікова М. В. Енергоємність як енергетична характеристика технологічного процесу очищення зерна. - C. 45-50.
  9. Солдатенко Л. С. Автоматизована система обліку продуктів переробки комбінату хлібопродуктів. - C. 50-54.
  10. Международная школа кормов.
  11. Одеська національна академія харчових технологій.
2017
Vol. 17
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського