Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2010/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Теорія товарознавства

  3. Інформація про 17-й симпозіум IGWT. - C. 5-6.
  4. До 100-річчя С. Майстренка. - C. 7-8.
  5. Ринкові дослідження

  6. Мазаракі А., Мельник Т. Зовнішньоторговельна політика: від меркантилізму до неотехнологізму. - C. 9-21.
  7. Золотарьова О. Тенденції розвитку ринку лакофарбових матеріалів. - C. 21-27.
  8. Чернікова Г. Еволюція теорії торговельних центрів. - C. 27-38.
  9. Szweykowska-Muradin M., Foltynowicz Z. Greenhouse gas emission allowances as a commodity to trade. - C. 38-43.
  10. Семак Б. Екологізація ринку текстилю: інформаційна складова. - C. 43-47.
  11. Новітні технології оздоровчих продуктів

  12. Пересічний М., Неіленко С. Технологія смузі радіозахисної дії. - C. 48-55.
  13. Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв. - C. 55-60.
  14. Методологічні аспекти оцінювання якості товарів

  15. До ювілею професора В. Колтунова. - C. 61.
  16. Колтунов В., Бєлінська Є. Обґрунтування ефективності збереженості редису методом Харрінгтона. - C. 62-68.
  17. Білецький Е., Толчинський Ю. Моделювання реологічних властивостей в’язкопластичних матеріалів у харчових технологіях. - C. 68-77.
  18. Дубініна А., Селютіна Г., Білоус В. Оптимізація умов охолодження огірків. - C. 77-83.
  19. Дослідження якості харчових продуктів

  20. Романовська Т., Побережець І., Дроба Н. Оцінка якості рослинних соків за фізичними параметрами. - C. 84-88.
  21. Попова Н., Медведкова І. Зміни енергозабезпечуючих речовин шампіньйонів при зберіганні в модифікованому газовому середовищі. - C. 88-93.
  22. Орлова Н., Кундіус Д. Експертиза маркування фіточаїв із шипшиною. - C. 93-97.
  23. Кричковська Л., Белінська А., Жулінська О. Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях із каротином. - C. 97-103.
  24. Гуць В., Сидоренко О., Дончевська Р. Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні. - C. 104-112.
  25. Лебська Т., Коваль О., Козлова С. Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром. - C. 112-117.
  26. Формування харчових раціонів населення

  27. Григоренко О. До питання моніторингу стану харчування населення України. - C. 118-124.
  28. Пересічна С., Кравченко І. Організація харчування студентів. - C. 125-130.
  29. Собко А. Аналіз харчового раціону дітей у дошкільних закладах. - C. 131-136.
  30. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  31. Глушкова Т., Коптюх Л. Оцінка структурно-фізичних властивостей паперу для друку. - C. 137-145.
  32. Беднарчук М. Дефекти молодіжного взуття у межах гарантійного строку експлуатації. - C. 145-149.
  33. Коломієць Т. Оцінка якості засобів для миття посуду. - C. 150-154.
  34. Гетьманчук Ю., Пасальський Б. Застосування полімерів для виготовлення пакувальних матеріалів. - C. 154-164.
  35. Караваєв Т., Свідерський В. Порівняльна оцінка властивостей карбонатних наповнювачів водно-дисперсійних фарб. - C. 164-170.
  36. Булах Ю. Визначення ознак фальсифікації ювелірного антикваріату. - C. 171-175.
  37. Захарчук В., Ткачук В. Експлуатаційні властивості біопалива із ріпакової олії. - C. 176-179.
  38. Проблеми безпечності товарів

  39. Михайлов С., Михайлов В. Оцінка безпечності синтетичних мийних засобів для дитячого одягу. - C. 180-186.
  40. Відомості про авторів. - C. 187-188.
  41. Резюме. - C. 189-200.
2010
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського