![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж29210:ІДНРС/2021/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Національного технічного університету "ХПІ" : зб. наук. пр..- Харків. Серія, Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів Vestnik Nacionalʹnogo tehničeskogo universiteta "HPI". Innovacionnye issledovaniâ v naučnyh rabotah studentov- Титул.
- Зміст.
- Височин В. В ., Нікульшин В. Р., Денисова А. Є., Бударін В. О. Особливості опромінення двосторонніх фотопанелей. - C. 3-8.
- Говоров П. П., Бухкало С. І., Кіндінова А. К., Земелько М. Л. Ієрархія можливостей світлотехніки на шляху розвитку інновацій у виробництвах харчових технологій. - C. 9-17.
- Zezekalo I. H., Bukhkalo S. I., Ivanytska I. O., Aheicheva O. O. Acid treatments quality improving analysis through new working agents usage. - C. 18-23.
- Гетта О. С. Підвищення екологічної безпеки стічних вод харчових виробництв озонуванням шляхом очищення (знезараження). - C. 24-29.
- Prishchenko O. P., Chernogor T. T. Application of elements of studying the function of one variable when solving chemical problems. - C. 30-35.
- Cheremskaya N. V. Application of the correlation theory of inhomogeneous random fields to the study of the statistically inhomogeneous screen model. - C. 36-42.
- Efimov O. V., Kavertsev V. L., Potanina T. V., Harkusha T. A., Tiutiunyk L. I., Motovilnik A. V. Methods and approaches to simulation, diagnostics, forecasting equipment state and optimization of robot modes of NPP power units. - C. 43-47.
- Бухкало С. І., Руднєва Л. Л., Ольховська В. О. Розвиток інновацій з застосування рослинних восків у стоматології. - C. 48-54.
- Порохня М. Ф. Дослідження впливу основних технологічних параметрів (температура розчину, навантаження по газу) на ефективність процесу карбонізації в промислових умовах. - C. 55-61.
- Бухкало С. І., Земелько М. Л. Дослідження впливу деяких технологічних параметрів на реологічні характеристики різновидів шоколадних глазурей. - C. 62-70.
- Bukhkalo S. I., Ageicheva А. О., Moskalenko M. V., Vypovska A. Y. ICT usage implementation in startup projects translation. - C. 71-79.
- Бухкало С. І. Інноваційні комплексні системи викладання дисципліни технологія харчових виробництв як складова розвитку ассоціацій EFCE та CFE-UA. - C. 80-92.
| 2021 | | № 1
![](/img/pdf.jpg) |
|
|
|