Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29210:НРСТ/2020/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Національного технічного університету "ХПІ"
: зб. наук. пр..- Харків. Серія, Нові рішення в сучасних технологіях

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Сліпчук А. М., Яким Р. С. Вплив технологічних параметрів складання з’єднання "зубок-шарошка" на якість вставного твердосплавного оснащення шарошок бурових доліт. - C. 3-9.
  4. Sobol’ O., Subbotina V. Regularities of the influence of microarc oxidation of aluminum alloys on the phase-structural state of the formed oxide coatings and the peculiarities of γ-AL2O3 → α-AL2O3 polymorphic transformation during their annealing. - C. 10-21.
  5. Мартинов І. Е., Петухов В. М., Труфанова А. В., Бабенко А. О., Шовкун В. О. Інноваційні технології моніторингу технічного стану буксових вузлів вагонів вбудованими системами контролю. - C. 22-27.
  6. Черняк О. М., Лис Ю. С., Грінченко Г. С., Каницька І. В. Багатокритеріальне оцінювання умов праці на виробництві. - C. 28-33.
  7. Білецька Я. О. Вплив пророщеного борошна бобових на показники якості кисломолочного продукту протягом зберігання. - C. 34-39.
  8. Гармаш Д. В., Пасічний В. М. Вплив режимів термічної обробки на характеристики продуктів із м’яса птиці з використанням цільової ферментації. - C. 40-44.
  9. Іваненко О. І., Гомеля М. Д., Панов Є. М., Оверченко Т. А. Технічні рішення по зниженню викидів монооксиду вуглецю з димовими газами печей для випалювання електродів. - C. 45-52.
  10. Кущ Р. В., Топчій О. А. Перспективи використання рослинної сировини для збагачення напівфабрикатів. - C. 53-58.
  11. Петров Д. В., Брагіна Л. Л., Яїцький С. М., Рябінін С. О. Дослідження експлуатаційних характеристик теплових печей при виробництві оптичного та спеціального флоат стекол. - C. 59-65.
  12. Удовенко О. О., Гладкий Ф. Ф., Шкредов І. В., Гаврюшенко К. О. Показники якості модифікованих жирів нового покоління. - C. 66-72.
  13. Фролова Л. А. Дослідження фотокаталітичної деградації 4-нітрофенолу в присутності феритів складу MFe2O4 (M = Ni, Mn, Zn). - C. 73-79.
  14. Lytvynenko S. Calculation of the electric field distribution in the vicinity of the conductive rod. - C. 80-85.
  15. Вихідні дані.
2020
№ 3 (5)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського